Transformers med cilie!!

jobbet gick galant!, efter jobb då gick jag å cilie på bio
TRANSFORMERS!!  så jävla bra var den!! i slutet av filmen kan man se mig å cilie sitta å nypa varandra i handen haha. men ja vilken film! värd varenda krona å timme!!
nu hemma följde cilie till bussen och har nu precis lagt mig rak lång i sängen. trött som en skit och ahde verkligen hoppats på att de var lördag i mon å inte fredag. inte alls sugen på att ställa klockan å gå upp tidigt. men men what you gonna do!

NAttti

Picknik

Idag efter jobebt snabbt hem å duschade cilie kom och nu e de dags før picknink i solen :) køpt jordgubbar, bigarååer, vatten brød och så har vi chips kvar från igår :) mums mums.
væl nere på bryggan dær vi tænkte mysa så ja var fan tog solen vægen ?! ingen sol bara massa moln men ikke sa nikke vi satte på oss bikinin och tænkte inte ge oss , cilie då som har blivit mæstare på att klæ om in public dær var inga problem,.:)
men ja ett två så kom førsta regn droppen !!
SÅ ja vi gick på jobb tidigare,. så nu sitter vi och har picknik inne i bilgate å massa musik så de blev vældigt bra iallafall :)

idag for angelica hem på lite semester. tomt utan dig gummsan lilla! vi ses vældigt snart och på måndag ær vi sambos!!!! :)


hemma

Mys med cilie efter jobbet!, suttit å tjötat druckit kaffe på gården å haft de gott :) visade cilie mina fina skor sen i lördags.. suck ja de som var så fina. tror aldreig jag kommer komma över de riktigt :( suck puck..
lite girls time cilie flätade mitt hår så fint såå , följde henne nu till bussen,  satte mig nu vid datan. hm funderar. kanske lite berverly hills som omväxling :P höhö
ar fått massa sol idag röd i nylle å axlar ., men ja de bästra e att väldigt snabbt å snart e de brunt!!!!!:d


cilie :)

Just de glömde de kul att komma på jobb efter sådana sluskar som jobbar natten asså fyfan för att vara gift med en sådan som inte vet hur man gör ordning efter sig!!! usch för de gubbar :P


Tar bara massa extra tid innan man kan börja laga mat-.. suck suck..

SOLEN HAR ÆNTLIGEN HITTAT OSLO!

idag kom æntligen solen fram i Oslo, trodde jag inte var møjligt! ær så lycklig just nu så de finns inga ord..!
så rætt av jobbet i førmiddags å raka benen sedan ut i solen emd angelica + cilie!, angelica køpte subway sedan køpte vi alla is och gottade oss :)
stack till aker brygge och solade oss !! så mysigt!!
å så super skønt emd solen, FINALLY!! de enda som saknas nu e att jag ska bli brun :)
nu sitter jag å cilie i bilagten och ær MASTERS! fatta 60 vilar på 18 minuter! de e fan inte dåligt!!!
:)
SOOOOOOOOL


Efterlängtade bilder


jobbade på aker brygge med stena line vad tycks , vadå coolaste hoppe båten någonsin :P


nicke nyfiken var också självklart med :)



träffade denna underbara tjej Nathalie! från new york



fyllekaja? jo tack :P



:) hemma hos andreas på inflyttnings fest



<3



<3



<3

Kommer nog mera bilder men inte idag , kameran å jag e inte bästa vänner så men ja lite iallafall :) ÄLskar bilder älskar er älskar faktiskt lite allt möjligt nu :P

pomfri

min första lediga kväll på jätte länge, de har vart riktigt skönt! har tvättat, städat och kollat beverly hills hela dagen ! ändå sen jag kom från jobbet kl 14.00 :) Just lovely!!
så ja vad ska man säga , enkelt, finns inget mer!
jo förutom tjockis ja okej ja gick å köpte pommes haha

God natt på er fina!

fundering på väg hem

Varenda dag jag går igenom stan antingen till jobbet, kompisar eller hem så kommer de alltid en eller flera tiggare som alltid låter lika dant.
cigaretta , cigaretto pleeessse, penge penge blA bla bla!!
Hasch? marijuana?
NEJ TILL ALLT!
blir så trött på de man vill knappt röka när man går utanför dörren de hoppar på en som en geting kommer till din ny öppnade coca cola!

Men sen e de ju de också att varför de behöver tigga ? fattigdom självklart men samtidigt så ,åste man ju också tycka synd om de. de hade säkert inte sett sitt liv så här, de hade väl också planer och drömmar precis som alla andra. tänk första gången de var tvungna att gå på gatan och tigga , sälja knark för att överleva. tänk första dagen . så skammfullt. all stolthet försvinner.
men sedan är de ju så lätt. det är ju som med allt , allt nytt och avant är jobbigt i början men sedan går de bara på rutin. hemskt )
Hörde av en kompis höromdagen att de alla dessa tiggare de möts, på morgonen och har "möte " med alla tillsammans och bestämmer avrt de ska gå , vilka som ska göra vad osv. sedan delar de på allt..
väldigt fint. om de nu e så och att inte då "bossen" tar allt precis som en hallick tar allt från kvinnnan som måste skammet sälja sin kropp..
Hoppas kan man iallafall göra.
Om jag ngn gång vill ge de ngt så skulle jaga ldrig ge pengar jag skulle gå iväg och köpa en brödlimpa eller vad som helst. men inte pengar..
Sorgset alltihopa.
Ändå blir jag irriterad när de kommer å tjatar..
vi andra tar allt för givet
Vi ska vara väldigt tacksamma.

NY UKE

måndag igen ,, va fan tar tiden vägen.. de går lite för fort nu.. känner att jag itne hinner med riktigt..
i morse var jag som en död sill i sängen herre gud idag var en av de många dagar somn jag säkert hade kunnat döda för att bara få ligga kvar i denne "underbara" säng! hann med bussen till jobbet ,(trodde ajg aldrig) halvsov å höll på att missa mitt stopp hahah
tråkig dag på jobbet. lagade ingen mat min chef var sjuk så kunde inte ta ngn bil till affären. pratade nog i princip hela dagen med angelica på telefonen å rökte :P enkelt jobb va:P
hann med den tidiga bussen hem UNDERBART!!
idag avr de ris & fiskbullar på menyn. och en jävla massa beverly hills!!
TO DIE FOR!!
stena jobb - bilgate full rulle like always
och nu hemma fortfarande berverly hills rullar för fullt :)
jag skrattar å gråter  och fatatr fan iten varför jag inte satt mmig ner å kollat på de tidigare,, var för länge sedan!!!
en snabb paus hä rnu med min kära blogg ska ner på en rök, och ringa lill malin  igen tror jag. saknar dig!

ja måndagen kom fort å den e slut lika fort så ännu en gång s'ger jag god natt till er hoppas alla haft en underbar dag!!!!

btw massa bilde rkommer i dagarna har bara vart lite lat :P

Party Party

Igår efter jobbe gjorde jag å angelica i ordning oss før att gå ut å partaja:D , satte oss på gården emd de andra och ahde jætte tevligt! ,. de tråkiga avr att angelica mådde iten bra, inte pga av alkohol men hon mådde dåligt :( så hon stack tyværr hem.. vi som skulle ah våran førsta utekvæll.. suck suck.. :(

stack ut med alla de andra, drog en shot på rett in bar, sedan vidare till Fridays as lång kø så vi gick vidare till Yatzi.

och ja jag hade mina favorit skor ( de silvriga med killer heels)båda klackarna gick av å jag bara AAAAA så fan irriterande.. suck suck..

en as rolig kvæll ananrs førutom mina fina skor :D somnade vid 6 høhø sov som en stock avknade 14. sedan på stan åt med cilie på burger king.
och kollade på allt roligt folk haha ,

sedan var de dags för jobb, bilgate idag med, gick jätte fort med bilarna idag :d

efter jobb så stack ja å cilie å köpte is :D satt å tjötade å ännu en gång kolla på allt folk haha men tror dock tillslut folket börja kolla på oss, :P cilie bytte om till långbyxor, vi luktade i våra skor och ja man kan väl säga att vi såg nog rätt roliga ut haha

träffade sedan 2 kompisar till cilie, följde med de när de skulle äta på Egon, så idag har jag haft min första riktiga dag med bara norksar och då ensamm svensk :P asså fyfan hälften av vad de sa fattade jag  inte de gick så fort i mellanåt . men de e ju en vane / lära sak :) de skrattade litr åt mig men va fan de bjuder jag  på :D hihi

nyduschad å kolllar beverly hills och nu e de god natt allisammans!!! LOVE


PRIDE I OSLO!!!

PRIDE I OSLO

Jag som alltid ær på pride i stockhoml hade idag noll koll.. suck kommer hem från angelica ska bara hem sen træffa cilie och shoppa lite, så går jag mot Oslo city , hør en massa musik och sedan MASSA fæger och abra tænker JAAAA fyfan avd roligt massa mænniskor och de kændes precis som jag var "hemma" i stockholm :D

Cilie och jag hittade varandra tillslut i vimlet av hærliga mænniskor och musik, gick och shoppade , hittade as fina byxor , trøja, . sedan satte vi oss på Akes och spiste pizza :) yummy!!!

LOVE LOVE LOVE
Baby i was born this way!

 

 


Family of the day!

Midsomammar som sagt och nu e de officiellt sommar sæge de!!
sommar rusch och idag børjar family of the day och massa anant kos:) bilgate full rulle och de går as bra!!
family of the day blev jætte bra massa ballonger sattes på deras bil, de får finaste bordet på resturangen och massa anant lyx på båten !! SÅ pass på nu att åk med stena line så kanske du  blir næsta FAMILY OF THE DAY!!

ÆLSKAR SOMMAR TROTS DE JÆVLA REGNET!!


Midsommar!

Idag är de midsommar i regniga Oslo! suck fattar itne vad de e med detta väder, har de aldrig sol här?? här kan man aldirg bo kvar i en evighet då lär man bli deprimerad , känns ju fan som konstant höst. lite varmare men va fan , ja menar hallå!!! har aldrig vart så här blek i slutet på juni! och inte åker jag utomlands förrän December heller., suck suck.,
Idag blev de våfflor på jobbet, varmt och gott nu luktar man gott med stek os från järnet..
hemma nu betalat hyran och ja nu ahr jag ÄNTLIGEN sagt upp lägenheten! ska satsa på att flytta in i angelicas lägenhet så nu får alla ni hålla tummarna att de går och finns plats fr mig för isåfall kommer jag härifrån sista JULI!!!!
HÅLL TUMMARNA!!
kände ännu mer nu när tilda å johan flyttade att nu jävla var de dags att testa vingarna ännu en gång och göra något annat!
lönen kom också idag LYCKA!! så underbar lön ! och nu denna månad ska jag vara super duktig och itne slösa något måste ta igen för de månaderna jag inte sparat så thailand + motorcykel körkort HERE I COME!!
inte långt kvar så e drömmen klappad å klar!
johannas lön hade också kommit in så äntligen kunde man dra av litte på den skulden också :) nice nice !!
nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan dra till jobbet , bilgate idag med över 250 bilar!
jag anniken å cilie! Detta fixar vi Galant :)
Se you later
GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA !!
Drick tillräckligt så ni minns dagen
ät så mycket ni kan
och ha de så jävla kul!!

Litte kaos på jobbe :P

MASSSA BILAR , OCH VÄLDIGT LITE BANOR HAHAH MEN JAG Å CILIE FIXA :)
nu hemma med angelica åt lite spagetti så nu e jag mätt och go , lyssnar på musik kollat mitt konto har nu fått pengar från alal förutom melina å oskar så de känns bra :D pengar rullar in :d loooove IT!!
måste betala räkningar i dagarna med men palalr itne nu :P inte världens undergång om de blir lite sent.. höhö

måste ringa mamma med och be henne ringa min tandläkare tappat bort räkningen där :P hihi så de måste jag ah 800 kr jävla visdomstand och de värsta e att fantamej alla börjar ploppa upp!!! 3200 Kr om alla kommer nu suck!!! roligare kan man ju ha de!! men men .

solen tittade fram lite idag med :) man får vara glad för den lilla sommaren man får! i morgon är de midsommar så får se vad dagen bjuder på :) kanske lite god mat å lite vin :!
men nu e de hej då så ska vi kosssa osssss

Min førsta utskællning!

stress på jobbet lagade spagetti å køttfærssås blev as god ænda problemet ær ju bara att dessa karlar på jobbet æter som djur!! finns lapapr øverallt dær de står

HUSK AT DE ANDRE GJERNA VILL A LITT

???!! HALLÅ E DE NGN SOM BRYR SIG ? NEJ verkligen itne alla bara tar så øverdrivet mye och så ja de tar slut , så de kom en gubbe å skællde ut mig att maten nu var  slut iallafall køttfærssåsen , å jag påpekade de att du får klaga på dina arbtes kamrater att de åt upp allt utan att tænka på de andra! jag bara suck!!

inte alls pinsamt nær han sæger till mig framfør precis alla å jag står dær so den lilla flick svenskan och ska bara ta emot, suck suck

men sen kom han efter han ætit tackade før maten och gav mig ett smile :) han kænde sig nog lite dum :D så de kændes bra sen :D


Oslos Stjärnor har nu lämnat mig

Ja en dyster dag är det idag...

imorse så åkte tilda & johan hem till sweden.. suck suck de knackade på vid 06.00 i morse tog en sista morgon cigg.. FY så deprimerande!!!!! HATAR DETTA KOM TILLBAKA!!!

saknar er redan!

sket i at tlägga mig igen kollade på kyle XY tills datan stängdes av , av överhettning.. cp data.. usch känner att jag är lite bitter idag.. tilda & johan! vi ses snart igen!!!! <3

första dagen på kantine jobb sen min semester, gick fin fint! nu e man på jobb på stena line :) check in inte lika roligt men de funkar :D har ju älskade guest service.., höhö

fridde fridde ävem om jag hatar de så kommer jag sakna de :P höhöh bäst för dig nu johan att du fortsätter läsa min bloggg" !! de gäller dig också tilda hihi :) hoppas eran resa gick bra eller rättare sagt går bra. och ha en så jävla bra konsert!! hoppas de blir precis som ni tänkt er!!!

nu ska jag jobba ltie till så seee yaaa

 


Ba babbaba ba baba - miss li ;)

Danne kom hem till mi gå gjorde mig sällskap:) degade framför teven sen stack vi å köpte cigg, å åt korv med bröd här hemma :) mums jävla stora korvar haha :P
bara vart hemma å myst super skönt,  kollat på teven med mamma å bosse Kärlek på menyn
var å hämtade ut pengar för idag är jag tjock jag SKA ha pizza!!! e helt såld på costellos pizza, å tanken på att åka tillbaka hem till oslo utan att ha ätit FINNS INTE!!
så nu e de bara väntans tid sen får jag mina goa pizza:D


Dagen efter den största dagen i deras liv!!

Bröllopet var helt underbart! fantastiskt! underbart fin i håret som, vår fina frisör amanda hade fixat så fint!
klännignen var fulländad å allt var perfekt!
under vigslen så öste regnet ner men de gjorde ingenting de hade de under ett tak och de var så vackert!
malin och krille som säger jag till varandra,
varenda hårstrå på min kropp reste sig och ja grät gjorde jag i floder kändes de som , var som om någon öppnade en kran och aldrig stängde av.
så otroligt fint!
Mat och dryck fest och god stämning
och ajg då som kvällens värdinna läste upp ett antal telegram , hälsaningar från folk som inte kunde komma ellr bara ville komma med sina lyckönskingar!
kvällen var fantastisk och de finns inga ord att beskriva så den blir rättfärdigad!
Ännu en gång Grattis MALIN & KRILLE!!
All lycka till er!


BRÖLLOPS DAGEN!!!

iDAG är de bröllop! Malin & Krillan blir 1 !!!!
lite nervös e man allt.. nu fullt sjå med att fixa hår och allt ska nu iväg till malin köra henne till frissan så hon blir fixad å fin i håret!!
ALLA LÄS HALLANDSPOSTEN IDAG DÄR ÄR ETT REPORTAGE OM MALIN!!!

www.hallandsposten.se
eller papptidning!!


Prepare Wedding!!

Torsdag
Träffade älskade syster milla, vi stack hem till pappa , handla god mat till kvällen för då var de grillning på menyn! hämtade sedan pappa på jobbet stack hem igen å förberedde maten , dubi å emma kom sen, alla åt som svin
så gott skinksnitzel,potatis sallad, bröd, sallad !! åhh super gott!
sedan blev de kubb spell, tjejjerna mot killarna, 2-1 till killarna, men men vi e inte bittra för de :P bara lite hahah
fan kubb kan man ju spela hela natten,,=)

körde hem , följde med milla, myspys, låg å bara prata å had de trevligt, sen somnade jag äntligen som en stock.. så svårt att somna s¨man börjar ju bli irriterad, så en pilla på de sen somnade jag å jag vaknade bara ca 2-3 gånger:D men somnade om lika snabbt:D UNDERBART!!

Fredag
Tidig morgon 11.10 bokad tid hos tandläkaren, usch , sköterskan kollade å hade sig på min visdomstand å ja självklart den måste vi dra ut!, så hon sätter första sprutan precis vid tanden, helt okej gjorde inte så ont. men sen sätter hon en spruta i gommen!! OH MY GOD! den gjorde ont! trodde aldrig de skulle vara slut. sedan kommer Gunnar min tandläkare å drar ut skiten,, så skönt att vara av med den!1
sprang sedan runt på stan och fixade de sista inför bröllopet i mon, klippning kl 15.00 hos amanda, blev jätte br ajätte nöjd! ingen överdriven förändring , kortare p lite uppklippt men jag super nöjd!
hem till malin sedan hjäälpte henne med tårtorna som skulle dekoreras, sedan åkte hon väg för å fixa sina naglar=)
å nu e jag hemma ätit kebab tallrikå de kan inte bli bättre.
ska nu också bara fixa klart en sak till sen e de slapning å en bra film som gäller.
GOD NATT PÅ ER OCH NI ALLA HOPPAS PÅ FINT VÄDER IMORGON FÖR DE LYCKLIGA BRUDPARET!!


SYSTRA MIN


Systra min & Jag


Hemma i Halmstad

vaknade tidigt i morse av amanda som itne ville sova hon ville bara leka hahah så jävla söt men gud vad trött jag var!!!
bussen gick hem till halmstad kl 15.00 mötte kim och sa hej då !
väl hemma i halmstad träffade malin i stan handlade lite små saker, satte oss sedan och drack kaffe på roberts! Mys, som sagt man märker hur mycket man saknar ngn när man träffar dem!!
stack sedan med min packning hem till mamma maria , mötte kim och hoppade in i duschen, sedan gick vi , jag kim, ekka å daniel till harrys , åt gott å bablbade MYSPYS!!

syrran emma hämtade upp mig och min väska så nu e jag hemma hos malin å krille de snart gifta paret!!
söta neo e lika underbar som alltid!!

Gia kom jag ska visa dig
Gia kom och lek
Till och massa kramar fick man när man kom!!!


Kalas mys

Jonas bror hämtade hos vid 17 tiden stack å handla inför hans kalas. ätit massa goda frallor och gott pålägg druckit cola ätit tårta å nu e jag mätt som ett svin.
vi ha rmatat jonas fiskar med andra små fiskar värsta massakern!! haha alla helt galna nu ska de ha ett fisk race hahah mördar fiskar..
amanda sover nu som en stock och vi ska nog snart hem
linda och jag har natt dejt med tevespelet haha jewel master !! så jävla bra å så beroendeframkallande!! höhö

i mon blir de hem till halmstad men först lunch  med kim mia å linda amanda å lilla jag :D


God morgon!

Amanda vaknade å hon vaknade, nu har hon väl säkert vart vaken sedan 8 ngt å bara väntat på att vi ska upp åleka med henne! rumpa vad trötta vi e hahah! hon har bara liksom "gapat" mer som i hallå! upp ajg vill leka! tne gråt ingenting bara allmän irriterande stämma hahah, vart uppe ett tag hon sitter i en hoppgunga och blir av med energin medans jag å linda spelar spel :) frukost på sängen blev de, goa hönekakor med oboy:)

mys pys
idag bär de av hem till lindas bror som fyller år Grattis!!
talk to you later

Mys med kim å mia

linda å ja gdegade till film å jag bara mös å mö smed amanda., sedan drog jag till nordstan för att möta kim å mia !:D drog till en krog å satte oss ne rå tjöta å drack lite öl, sedan kom de ngr kompisar till de Jätte trevliga,
och ja sen var de ju de att jag skulle hitta hem till linda,., hmm suck!!
de alla förklarade hur jag skulle gå men ja jag har verjligen NOLL KOLL på göteborg gator å bussar åskit så ja jag hoppade på fel spårvagn, hamad vid liseberg, ÅH BARA SUCK HELT JÄVLA FEL HÅLL!!
gick av väntade på nästa spårvagn kom äntligen fram till brunnspaken hittade min väg till nisse terminalen å ja klart som fan at td einte går några bussar!!
JAG ÄR INTE BITTER :p
suck suck..

tog taxi å nu e ja Ämtligen hemma hos linda :D home sweet home:) kränger jordnötsringar å bara njuter att äntligen vara hemma hahah fyfan men jävla billig taxi 130 kr!! fan ingenting!

nu vaknade amanda snabbt men tror hon somnade igen ..
så ja tiller alla god natt på er!!

Göteborg!!

Hemma hos kära linda , och mitt utroliga söta gudbarn Amanda! shiit vad hon har växt!! 7 månader coh hon nästan går , sitter själv å ja herre gud vad tiden går fort..
de nya kläderna jag köpte till amanda satte vi på henne på direkt super fin! :)
ska nu snart iväg å träffa underbara KIM
ta en öl å tjöta like the times on Rett in bar!! höhöh

linda och jag lagade lax u ugnen med kokt nypotatis å gräddfile mums!!!
så gott!!!!

I HAD THE MOST AMAZING WEEKEND EVER!!!

igår jobbade jag på aker brygge hela dagen, de regnade coh vi frøs som fan suck vilken dag men de hænde en ljuspunkt, dær står jag och delar ut gavekort och så kommer fram en tjej och frågar på engelska vad man ska se nær man ær i Oslo de e hennes førsta gång hær,

och ja ba æhh vette fan haha jag e från sverige sp jag vet itne riktigt men typ opera huset etc..

denna tjejjen kommer från New york, Skit trevlig, och hon ska bara vara hær i 1.5 dag så jag bjuder emd henne till andreas på inflyttningsfest om hon inte har ngt annat før sig! hon blir skit glad och bara yes that would be awsome, så sæger vi hej då och hon sak adda mig på facebook,

kommer till jobbet å så skit mycket folk inte en enda tid øver att pilla på datan, men væl inne på facebook så har hon lagt till mig på facebook ,

skyndar mig som en idiot hem flyger in i duschen och senr inger telefonen då e det nathalie! ska møta henen på jerbanetorget . SÅ JÆVLA ROLIGT! så hon føljer med hem till migl vi førfestar lite lætt hemma på SF innan vi drar till andreas, vi hoppar på fel buss och tror aldrig vi ska komma fram hahha, at last framme hos andreas :)

Partyt drar igång och vi har as roligt! vilken kvæll drar vidare till TGI Fridays! as nice alal fulla och goa och johan så jævla søt full i rullan och ska førsøka prata med nathalie , måste ju prata engelska fyfan vad jag skratta HHAHAHA en ritkigt nice kvæll,. kysste kim inatt! Opsl, men aj de kændes itne konstigt,, hm frida frida .

drar från Fridays jag johanna å kim till MAX møter johan , johan å alex å æter cheesburger. sedan hem, kim sover hos oss alla somnar som stockar.

vaknar upp med værldens skallebank å solen skiner!! ÆNTLIGEN!! drar ivæg å møter Nathalie så idag har vi haft sighseeing in Oslo, vart på operahuset, ute på fjorden med båten, aker brygge ætit  god lax och haft en heløt perfekt dag! till och med engelskan blir slipad i norge ;D nu e hon på væl tillbaka till krakow i polan hon arbetar dær :( henens flyg går vid 6 så , menvi lovade vi ska ses igen!! så jævla underbart skøn tjej!!!

WHATEVER ;)

SOULMATES

SOOO FUCKING AWSOME!!!!!!


bilgate i de "fina" vædret:P

Sitteridag i bilgate 3 suck suck suck , ænnu  mera suck så lamt-! ingen ser att man sitter hær så de finns inte mycket att gøra inte lønt att gå ut och vifta hit de heller men men jaja:P


Home Home skulle dargit ut me linda å johanna men nej ångrar mig jag å johan stack å köpte en massa godis istället, och har nu kollat film å bara degat

kollade på jennifers body, helt okej men lite knas men ja helt kalrt godkänd! upp tidig ti mon jobba på aker brygge så nu e de kortfattat å ett god natt kanske ska jag ner  röka ett bloss till men njaee vette fan eller jo de ska jag nog haha..

sov gott ni fina!

 

p.s ja mina nerver e fortfarande dåliga när de kommer till lite eller mycket skräck film :P


Bloglovin.com

pillar för fullt med datan å råkade komma in på angelicas bloglovin.com , vi testade att lägga till min  blogg för ett tag sen men de gick inte de stod typ ngt med att denna bloggen e inte så känd och aktiv elle rngt så de gick inte men så testade jag nu å jag finns med :D:D wieeee
så allihopa lägg till mig på bloglovin för de gör mig glad :d hihi de e de lilla som gör de . haha
snacka om att de inte krväs mycket för att göra mig glad hahah

snackar med angelica nu på facebook å de kan ha vart ngt bugg nrä vi försökte lägga till den senast men ajaj shiit the same den e inne nu :D WIEEEE

höhöh

tiden susar förbi!!

igår när jag kom till jobbet så var inte med "boss" där , så jag bara jaha hur hämtar jag nu bröd utan bil?? men de löste sig brödet räckte lång väg till arbetarna både på dagen å natten. så de blev bra!
slapp köra den hemska bilen också om inte annat,, helt suk bil. haha
nu idag när jag kom så var hon nte där heller å jaa bara suck suck dör idag hade inte brödet räckt.
hittade numret till "bossen" åå hon bara nej men de sa jag til Ole att han skulle fixa , men HALLÅ D HAR HAN ITNE GJORT!!!!  så jag hittade denna Ole å då körde han å fixade brödet.
gaaah!!!
nu e jag hemma å segar innan nästa jobb.. sitte ri köket å glor på scrubs.
snart bara att göra sig i ordning check on tror ja eller nej e nog fan bilgate..

!

Jag är inte arg när jag ser mina ex med nya dejter, för mina föräldrar lärde mig att man ska ge sina avhängda saker till mindre lyckligt lottade männiksor!


detta regn kan de inte ta slut!

hemkommen från jobb nr 1 nu bär de snart av till stena line../ guest service

händer så mycket på föreningen nu så man blir helt snurr i bollen,, alla håller på med alla å byter å har sig.
tror kim och ia håller på
daniel å någon
eldin säkert med någon
kan inte namn :P

höhö som jag alltid säger minnet kort men bra:P
en annan som jag itne heller kan namnet på håller på med massa vette fan.. hehe.
lite skoj e de allt. jag kan ju säga nu efter att ha dejtat daniel att jag iten har ngra som helst planer på att dejta ngn inte i kollektivet iallafall.. man bor ju fan tillsammans, de kan alsrig funka. man e aldrig själv , alltid e de på en. nä fy  fan vad jobbigt,.
som min älskade milla å jag alltid säger man ska nog fan vara själv är egoistiskt och tycker om att tänka på mig själv, tycker de e skönt utan all drama,
ensamvarg men skoj på vägen kan man ju alltid hitta.

snart ska jag hem till sverige! först göteborg sen halmstad! börjar faktiskt längta lite nu. träffa linda som jag itne settpå evigheter. träffa kim :)
å ja snart e de bröllop shiit vad tiden går snabbt. OH MY GOD!!



home sweet home .. eller nåt

hemma från jobbet träffade ngra nya killar som flyttat in på snigeln väldans trevliga. och vill ni veta de roliga :P
HAR HITTAT EN SNYGGARE VARIANT AV CHRISTIAN!!
vad e oddsen han e sjukt lik alltså!

bara segat åt upp lunchen jag tog med från jobbet, åt litte youggy och är lite smått rastlös.. tråkigt när man vet att man måste upp tidigt.. suck men men ..

just de!
kom upp i morse å skulle gå till jobbet , då hittar jag daniel i soffan utanför mitt rum.. ba okej??
väcker honom å frågar om inte han ska jobba klockan var 08.30 han börjar 08.00.
jo säger han å flyger upp och har ingen aning om hur han hamnade där..
fick nu reda på att han antagligen har blivit drogad igår,.... fyfan vad obehagligt så nu har han tagit blodprov å sånt . så jävla obehagligt...
fyfan....
lilla daniel!

nu bara segar i sängen, å längtar iväg till värmen utomlands! e så sjukt sugen på att resa nu så de finns inte..!!

planen e ju nu december som den alltid vart å då bär de av till thailand! sen vidare tror jag faktiskt tar mitt pick å pack å fortsätter vidare sen.. lutar åt de hållet. VILL ATT DE SKA VARA DECEMBER NU!!!
NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natti
Love


brændt min handled!

gjorde risotto på jobbet idag å smarta jag satte upp handleden rætt upp i ungen gaaah så går de nær man tænkte vara snæll å hålla maten varm till byggarna å tjii fick jag før de.. syns inte jætte mycke tmen ont gjorde de :P uschamej.
slutade tidigt och hann med bussen som gick 13.22 :D underbart! hem køpte frukt på turken sen kom angelica, degade en stund sen gick vi å møtte en kompis till mig Evelina, tog en kaffe på Egon vid jernbanetorget.
en som jobbat dær i 4 månader och han visste inte hur han gjorde en latte høhøh :P

satt å tjøtade i de ostabila vædret ena stunden regnar de sen skiner solen så man svettas , sen blåser de å så håller de på.. blir tokig man vet ju fan itne vad man ska ha på sig!!

bar av till jobb på stena 17, så nu sitter vi i bilgate å inte många bilar kvar. vældigt lugn dag på jobbet :) Lovely!!!


Plastfaster igen då:)

igår vid 22 så kom lilla killen äntligen till oss!
Marie å tobbe stolta föräldrar


Sötnos!!!


lugn dag på jobb med lite städ å alltiallo , båte gick itne idag så vi har plockat å haft oss, gick och pantade flaskor och gick å köpte oss en varsin is:D mums hittat en ny favorit is:D
brandlamret har gått för fullt på SF suck människor som inte kan laga mat höhö men äntligen blev de tyst trodde aldrig de skulle ta slut innan man skulle sova :)
spelade lite kort på snigeln, med kim å ia.
KOM ÄNTLIGEN IN PÅ JOHANNAS BANK (ni som e uppdaterade å vet att jag försökt detta) KOMMER IN Å DÅ FINNS DÄR INGA PENGAR :S VA FAN HÄNDE```? så har nu skickat iväg ett mejl till Logent å skällde på de å sa att de nu jävla fick sätta in pengar fort som fan! hoppas på ett snabbt svar..


Nu e de god natt



Till alla ni

Angelica & jag låg igår och disktuerade våra vänner hemma, hur ledsen man faktiskt är att ingen ringer,smsar, mejlar och så vidare..
vi menar på att hallå hur mycket kostar ett sms ? man smsade alltid innan å ringde innan man flyttade ? sådan stor skillnad är de inte, men om man nu tycker de så finns ju datorer. jag tror inte jag känner ngn som aldrig har tillgång till data eller då inte har någon.,
ett mejl med
-hej hur mår du hoppas allt går bra
- saknar dig
-tänker på dig
-tänkte komma å hälsa på
-vet du vad jasg gjorde igår

ja ni vet sånna saker..

Känns bara tråkigt, man vet ju om vilka kompisar man har som de kan gå långa perioder innan man snakkes men det är precis som om ingen tid har gått man bara snappar upp där man lämna. jag vet detta men de gör de inte lättare för de.
man behöve rju kommunikationen också , iallafall i ett sånt här läge, lilla jag i stora Oslo. man får ju smått hemlängtan, bara kolla läget , bara träffa er och krama er..



SNACKA OM REGN!!

inte sovit en blund inatt, jävla hosta tar kål på mig.. suck massa slemm och äckel. stackars min rumskompis hoppas hon kunde sova medans jag hostade upp mina lungor..
klockan ringde och som vanligt visste jag itne vart jag hade röven när alarmet gick.
hoppade upp som ett skott 08.16 slängde på mig kläder å sprang ut
jippi de var Niagra fallet utomhus shiit vad de regande hann komma typ 3 meter sen var byxorna mina och jackan dyblöt.. bara gilla läget å halvspringa till bussen.

somnade gott på bussen, himla tid tog de idag tror att alal som egentligen brukar vara duktiga på att gå eller cykla till jobbet tog sin bil idag , bussen var en 15 försenad fram, vilket resulterade i att jag missade min buss fram sista bisten till jobbet så jag fick vackert gå. som tur var hade de slutat regna men men ,
karbonader lagades de idag i full rulle. mackor skulle fram  etc.
jag är så FLINK! första dagen på jobbet ensam efter bara 1 dag å jag fixade de galant!!:) lite stolt e man allt :)

nu ligger jag utslagen på sängen å ska snart till jobb på stena :)


kort byxor å så börjar de regna..

1 hjälp utbildning CHECK!
as lång 4 tmmar , usch och ve jag e fan inte gjord för att sitta på föreläsningar blir så jävla trött.. så de finns inte! suck suck men nu e den avklarad ialalfall.
nu hemma äter skorpor å youggy mums kvälls mat aelle rinte haha var så sugen på pommes tack vare angelica som sa ngt med shiit pomfritt så självklart blev jag sugen på de höhö men faktiskt duktig som jag e så¨gick jag raka vägen hem utan att gå in Älskade akes pizza :)
tidig säng ikväll så väldigt kort å nu hej då ..

jobbe veckan har börjat

helt slut i morse när klcokan ringde. stack till bussen för idag bar de ut på nya jobbet, ute vid skedsmo.
hittade nästan pådiretk så de var skönt inte svårt alls, kom på jobbet blev visade hur de brukade gå till väldigt lätt!! så aj 4 timmar varje dag där e inte fel ska bara komma ihåg att ta med mig min bok så man kan läsa på bussen e ju trots allt 25 minuter fram och tillbaka så aj 50 minuyer i pendeltid. så de så :D kan man hinna läsa massa!

kom sedan hem angelica satt å väntade på mig nu har vi degat i sängen jag har kollat ett avsnitt av legend of the seeker, medans angelica total däckade jämte mig hahah sömntuta, ihih hade också däckat om jag inte satt på serien:P
nu måst hon vakna för nu ska vi på 1 hjälpen kurs!!
snakkes!

<3

mera bilder






super helg!!!

jobb hela helgen, men igår efter jobbet då gick vi till rett in bar (kim du var saknad!!) tog ngr öl sen kom tilda å johan å kim , så de var de vi å angelica klart! drack lite, angelica drog hem tidigt.
vi resten ddrog till yatzi sedan fridays.
jätte rolig kväll sen bestämde vi att vi skulle dra på stripp klubb kom fram då kostade de 100 kr å klockan var typ 02.30 så vi ba äh skit samma :P

hem och sov som en gudinna
andreas ringde å väckte mig så då drog vi kim å sean iväg å badade FÖRSTA DOPPET AVKLARAT!!
SÅ JÄVLA KALLT!!!!
så idag äntligen har man fått lite färg:D
efter jobbet delade ja gå angelica på en pizza vi orkade fan tne laga mat haha latmaskar Nr 1 ¨¨
degade i soffan på gården å höll på att somna så nu har man duschat rökt alldeles för mycket. å nu i sängen uppdaterar med lite bilder. massa skojjiga bilder ska få fler bilder från tilda sen :d
lyssnar på veronica maggio underbart!!
natti på er


sommarfräsch :)


rett in bar:D


mums god öl efter jobbet


tilda & jag

Jobba nær de e så fint væder nær man kan bli brun..

Vaknade upp hos angelica å gick upp strax efter 08.00 åkte hem och lockade håret:D ANGELICA HADE DEN UNDERBARA LOCKTÅNG SOM MIN ÆLSKADE KIM OCKSÅ HAR!!

så ja ajg åkte hem fixade håret stack sedan till angelicas jobb på en morgon kaffe å åt e croissant. sen slog timmen før jobb tog trikken till sker brygge å gick till jobbet å gud vad fint væder det ær!! åh jag som vill bli brun och fin till malins brøllop.. får fan ta solarium
hahah suck suck men de blir nog bra ..
nu var Brita å køpte pølse så snart ska jag också gøra de åh hungrug ochs ugne ja allt! denna pølse på mitt jobb ær så god så jag vet inte vad!! UNDERBAR helt enkelt..

får se vad kvællen bjduer på antingen blri de fest på SF eller ut på hovedøya, med en søt liten båt. så får se hur de blir ska ringa kim i vilket fall å se vad de gør..
men men hej hopp nu ska jag gøra lite nytta kanske :P hihih
Love


strömmen - stena line

hej hopp där ute!!

idag gick tåget 09.10 ut till strömmen, la mig i soffan precis innan öppningen och släckte ögonen idag avr Frida väldigt trött..
öppnade vid 10.00 sen rullade folket in herre min tid vad folk de har varit idga massa ungar och de har till och med hyrt barn bilar..
ca 40 ungar har jag nog haft på hela dagen, som mest under ett tillfälle tror jag vi var 15 ! fyfan med gap å skrik å sen att hålla reda på alla hahah ja men de gick skiit bra :)Man e ju Lite bäst :P

slutade 15.00 satte mig å väntade på tåget, precis när jag hoppar på tåget så kommer jag på att fan jag har glömt mina solbrillor!! suck!! sista dagen på detta jobb men nu får jag lik förbannat åka ut dit å slösa bort 50 minuter på att bara hämta mina brillor.... blir så trött på mig själv..
sedan bar de direkt av till stena line . mötte angelica på jernbanetorget

sedan var de jobb, hade en tjej på upplärning! KAN NI FATTA JAG HADE EN TJEJ PÅ UPPLÄRNING!!!! HUR JÄVLA BRA KÄNDES INTE DE DÅ!!
! så ja idag har varit en jätte bra dag! känns så kanon att brita (chefen) litar så fullt på mig!!

efter jobbet blev de hem för en snabbdusch stack sedan med nagelica hem till henne , köpte MC Donalds och krängde i soffan mums mums. så nu ahr vi bara tjötat å haft de trevligt rökt på balkongen å gottat oss !!

nu var de tänkt film men fan klockan går fort när man ahr trevligt så de blir nog ett god natt istället i morgon e de jobb igen så samla krafterna för i morogn e de också partaj !!!
LOVE


Natti



De 2 nakna männsikorna !! haha alltid samma sak - knack knack -kom in
hahah nu e ni nakna igen :P
sov gott på er

Nu har jag träffat min nya rumskompis johanna!
trevlig prick:)
natti

jaha å då hade man rumskompis..



jaha nu hade man rumskompis när man kom hem men ignen här.. tervligt massa saker men ingen människa.. vore kanske lite kul att träffa henen ngn gång.. hon kom ju trots allt igår..


som sagt precis hemkommen från jobbet å då har ngn flyttat in. men ignen här så som sagt ska bli kul att träffa henne till slut..
grejjer överallt hon har resväskan på golvet men fan den ska upp på garderoben fattar hon väl ...
jaja plats finns där iallafall.
känns hur konstigt som helst att en person jag aldrig träffat och inte ens e säker på namnet har vart i ens rum. men men.
jätte fint väder idag, så nu så här efter jobbet så e jag rastlös så nu blir de bort till parken träffa lilla oskar och bara tjöta lite :)
jobbet hela dagen i mon 10-15 ute i strömmen sen 16-20 på stena line!:) full rulle , pengar rullar in :d WOHO!!

Love

Æntligen har solen kommit!

vaknade upp i i rummet å låg å vænatde på att nycklen skulle vridas om. så sjukt nojjig øver att de kommer in ngn i rummet.. førhoppnigsvis e de denna johanna som dyker upp men man vet fan aldrig..

plockade undan lite åt frukost diskade ja lite smått och gott, tog sedan på  mig møtte angelica på aker brygge, la oss å solade ett tag sen satte vi oss på en bår i solen och bara njøt! nachos & pommes och en cola på de! kan iten bli bættre.

så nu ahr jag å angelica gjort upp planer.. høhø kryssning JA TACK!

i september førhoppnigsvis så sticker vi och arbetar på en kryssning, och skulle nu detta skita sig så blir de jobb i spanien på ett hotell!!

så aj ett lyckorus ligger øver mig nær ajg ser mig och angelica vakna upp å ha hela karibien utanfør vårt fønster!! HIHIH så just nu i detta NU så pratar hon med tina hennes platsmamma att hon ska kontakta henens kontakt som då kan fixa in oss FØRHOPPNIGSVIS å ge oss jobb!!!!!

LYCKA


Onsdag



Flum kvällen på rummet ;)





















Mysig - dag idag hemma hos angelica i solen åt lite lunch..
sedan jobb & nu lite flumm i sängen och massa nice prata TIPS FRÅN COACHEN;) MUAHAHAH

kommer hem innan å frågar när den tjejjen ska flytta in i mitt rum , hon svarar i morogn tror jag , för igår skickade "ägaren" ett sms till mig å skrev hon komemr på torsdag så jag ba åhh vad skönt! då hinner jag städa undan idag efter jobbet då.
men ikke sa nikke,
kommer in i rummet jag å angelica då ligger de en lapp på min data,
hej frida du får flytta undan dina saker, för johanna skkulle flytta in här idag..
SAY WHAT?? bra man får information och bra att Ägaren vet att de har fått nycklarna och tillgång till mitt rum.., SUCK
snacka om säkerhet vem som helst kunde ju för fan g¨å in ta nycklarna och sedan in på mitt rum!!?
jaja har inte hittat tjejjen men hon dyler väl upp..

skönt dag i mon med jobbar bara 17.15-20.00 UNDERBART!!
natti folket

RSS 2.0