åska

JAG ÆR ITNE RÆDD EGENTLIGEN MEN SITTA SJÆLV UTE I BILGATE , JA LITE LÆSKIGT VA!!!
CILIE KOM Å RÆDDA MIG !!!


de ser ut som regnet kommer

TRøtt dag , men blev genast lite bættre nær cilie ringde och vi skulle møtas på stan :) træffade också angelica sen kom sofie och slog følje, satte oss først å åt lite mat, sen satte vi oss å tog en kaffe eller ja angelica och sofie jag vart så jævla mætt efter maten så nej tack før mig :P inga cigg heller så ja inget kaffe ingen cigg:P

køpte både kaffe å cigg lite senare då :)

sen bar de av på jobb, ha ridag fått nya printers på jobbet :) de funkar FABELAKTIGT!!!!
just love it!!! så idag har de verkligen gått undan ..

længtar dock hem idag  , e seg som en skumbanan..

Har nu idga med sagt upp mig ifrån stena line! slutar den 4 december!.. nu har jag iallafall fått tummen ur å skickat in uppsægningen...

nu blixtrar de pch dundrar och jag sitter sjælv ute i bilgaten !!!! FYFAN


Kaffe dejt !

Jobbat å slitit, , in till stan , träffade kim (p) satte oss och tog en kaffe, eller som vi kallade det en nykter kaffe :) de måste ju också göras..
han följde mig till jobbet , stod å babblade sen var de dags att börja arbeta igen.
jo men visst alla 3 datorer ute i bilgate har de idag varit brudd med / knas.. så ja 106 bilar som i vanliga fall tar ca 45 minuter tog idag 2 timmar!! suck suck ,, dessa jävla datorer, men som tur varde angelica som jobbade med mig! så de gick fin fint!! :)
Trodde båten skulle bli jätte försenad men ikke den gick ca 19.40 :) inte så illa pinkat :) !!
träffade kim efter jobbet, han följde med hem vi köpta burger king å gick hem å mumsa :) nu har vi kollat på sex and the city :P stackars kim.. Muhahah
nu har jag precis följt honom till t-banan , dags för att åka hem . angelica gullig som hon är säger att hon kan sova på soffan :) söt nöt !!!
men nej jag vill ha min flickvän i sängen innan hon åker till kreta på lördag.. så det så!!!
gleder mig till på fredag då  kommer cilie på jobb ! inte träffats på en VECKA!!! suck suck miss you babay!
och ja just de emma kompis ringde idag Miss you a lot skönt att snacka en massa
natti folket nu ska jag sova med min flickvän.:)

SÅ KOMISKT!!

Haha , de har varit ett jävla liv på ena tjejjen i lägenheten, hahah hon har kompis som är här hela tiden, hon sover här och är här hela tiden när ingen är här. inte så roligt med okända människor, i sitt hem hela tiden som man då har alla sina saker, pengar smycken cigg ja sånna saker men men l visst får man ha kompisar men de behöver ju inte vara här 24/7  när vi redan bor 6 stycken,  jaja whatever!!
men iallafall, nu säger sofie till henne för hon delar då rum med henne, och börjar bli jävligt trött på att de alltid ligger en främmande person i sängen och sover så säger hon att vaddå??
angelica hade ju en kompis som var här helt själv!! är de okej för henne men inte för mig ??? HAllå!!!!
hon kommer in och säger samma sak till oss andra och angelica frågar vem har jag haft här som varit här när jag inte vart hemma, och hon pekar på MIG!!! hahahah jag frågar om hon menar häromdagen hon säger ja och jag knäcker mig å säger
Jag bor här om du inte visste de:P jag betalar hyra och har bott här i 2 veckor,, så de vore snällt om jag fick vara här själv , hahah hon ba ähh oj , JA VERKLIGEN OJ!!

snacka kort minne, sa de när jag träffade henne för då 2 veckor sen, och ba hej jag har flyttat in!!
men men HAHAH bara så jävla komiskt!!!

muhahahah

nu e det natt ligger i sängen och snackar babbel !

LOVE

Sorry !

oj oj, nu har jag inte skrivitsen i torsdags, de har krupit i fingrarna, men har verkligen inte hunnit skriva , haft fullt upp !!
fredagen då- stack hem till norska kim kollade på film, The dilemma! as bra! gick ner för alla trapporna för att ta ett bloss, fick en öl av  kim (portuguiskakim) . skulle dragit hem men jag å kim (p) satt och rökte å drack öl trevligt så!! blev lite rund om fötterna sen stack han å jag till rett in bar ! trevligt!!!! somnade vid 7 på morgonen , usch usch , in i duschen slappa innan jobb, för inte sov jag länge heller.men men ibland funkar det!!
Lördag fortsättning, efter jobb stack, jag , cilie, andreas, angelica och en kompis till andreas, minns inte namnet,,:s till fridays , åt revben AAHHH så gott! drack en massa drinkar och lyxade till de ordentligt!
vidare sedan till bowling hallen . Disco bowling!! wooow wooow. mojito  drinkar ,rosa pantern ja drinkarna flödade ikväll. skulle sedan hem men mötte n tjejkompis från föreningen, sen kom kim och eldin vad e oddsen, så vi stack till rett in bar igen :P
massa öl å shots, sen vidare hem till eldin  ,jag å kim,drack grogg, + vin . fyfan full på morgonen kl 06.00 när vi stapplade hemåt.. suck suck fridafrida.
jobb denna söndag också.
börjar likna lite party svensk varning!! ajabaja! nu blir de lugnt framöver!
efter jobb hem fort som faen och tro de eller ej bakis som jag var så ställde jag å lagade fiskpinnar å potatis!! MUMS
mys vid teven, seg som fan, skönt att bara slappa!!
Måndag - hittade inte nycklarna till jobbet så ja frida missade bussen, fick sitte på bussterminalen i en timme!!! suck suck
shoppat loss sen nu efter jobb eller ja loss å loss, en tröja å byxor + ett armband :D woohoo
nu e jag å angelica så jvla hungriga att jag måste sluta,.
love

Mysig Dag!!

Efter jobb begav jag mig till föreningen, måste kolla posten + skulle möta kim och dricka kaffe:) satt på gården och babblade med tommy, felicia å några till, satte oss sedan på jernbanetorget, å rökte å babblade !
MYSPYS!! så länge sen jag träffade er! :) på fredag blir de kanske Mys med film :)
drog på jobb, mycket bilar , men hela dagen löpte på fint! , fick lön idag med, men vet itne riktigt ifrån vart!? har ju inte jobbat på 4 veckor,, konstigt, måste gå in på banken å kolla...
äntligen hemma , sliten efter idag tidig säng blir de nog:) just nu segar i soffan glor sex and the city!
kortfattad dag från en trött frida lovelilove

sluta röka eller inte !? de e frågan !?

pengar visst , men kan inte eller jo kan , kan jag ju men VILL inte ,, hm hm hm

folk som lägger sig i gaaaah hahaha sicken dag saker man inte säger men så sägs de ändå:P hahah

nu e jag iallafall hemma , precis ätit mums mums .
seg i bollen . snart  e de lördag!!!

sitter på balkongen och röker inte rökt sen 17.00 duktigt:) måste spara , försöka snart e dem slut, suck suck
ska kolla klart på benjamin buttons otroliga liv! så länge sen jag såg den , fin film"!

idag fick vi exemplet på pappas gravsten, jätte fint, så nu ska den bara skickas iväg, . får se hur lång tid de tar.
mycket bilar på jobbet, gick snabbt och skönt lite fel i bookingar och folk som e irriterade men de gick fin fint!

Natti folket, ses och hörs i morgon !!

lege vakt!

Kom ifrån tidigare från jobb idag, stressade som en idiot, har nu vart inom föreningen och de ska nu sätta in mina 1000:- kr på konto, ÄNTLGIEN!, gick sedan till Oslo lege vakten = "vårdcentral" , de har ett jävla kö system.

Först fick jag gå till receptionen, ge mitt namn och varför jag var där. sen sitta er och vänta

sedan till sykepleier "värdering av ärendet" hon frågade också vad jag skulle göra sen fick jag vänta i ett annat rum

äntligen ropade de mitt namn gick in i en annan del av hallen /vänterummet  där jag fick sätta mig ner och vänta

2 timmar tog de äntligen ropades mitt namn igen och nu fick jag komma in , all denna tid för att få ett norskt läkarintyg, suck suck . tog 30 minuter till bara för att skriva in de på datan..

Glad är jag att Cilie var med mig! älskade du ! skulle myst på stan men vi var sammen hela dagen :) bättre än ingenting alls :)

äntligen därifrån , vi gick och köpte glass , Daimglass Mums. tjötade lite sen var Cilie tvunge att åka hem . hon har ju börjat skolan nu så hon har mycket att läsa. usch usch jag drar mig för den dagen jag börjar läsa igen..

Hemmkommen , ingen hemma. så skönt! tyst å lugnt slippa prata med någon bara satte med med datan och astte på Tracys hämnd på teven . den går lite kontisgt typ hoppas fram men de duger har ju sett den så många gånger så de går an iallafall.

ska laga mat till mig å angelica sen, fast just nu e jag itne så hungrig, glassen gjorde mig proppmätt , var skit hungrig men de gick som sagt snabbt över. ska iallafall göra något senare ikväll. får se om jag orkar vänta på angelica:)

Lovelilove talk to you later

svulla dag igen.. inte bra

ja herre gud detta måste sluta, inte bra att vara ledig i flera timmar om dagen :P kom som sgt hem innan tidigt å har fan inte gjort annat n svullat. jag var som tur inte ensam.:P jag , angelica å sofie, choklad, chips, kaker, chokladbollar, och en jävla massa sex and the city!:)

nyduschad och har rakat benen , kom på mig själv med att vintern inte e här ännu så jag tog av mig vinter pälsen :) ett sår fick jag på köpet, Karma , så går de när man skiter i att vinter pälsen bara blir varmare och varmare.. aja nu e de gjort :)

tidig säng idag tror jag, e lite sliten efter en sådan här slappe dag ...

i mon ska jag träffa CILIE- Loveilove



nu så!

hemma , ränt på stan var på föreingen men klart var ingen där. så ja ingen deposition idag heller, gick till banken eftersom den krånglat så mycket kommer itne in på den, och ja testade på banken självklart funkade de nu .. typiskt men så e de ju alltid när man ska be om hjälp så går det..
well well gick å köpte fiskpinnar å potatis ,

tunnelbana hem och ja självklart var de tåget som slutade gå ahah fick hoppas av vid stortinget,
jävla labytint! men jag fann min väg till slut , så nu sitter jag i soffan, mätt och kollar sex and the city"

nu idag ska jag inte gå ut mer, så jävla trött, vill bara dra täcket över huvudet!.

lite tomt.

Måndag igen, alla dessa måndagar som rusar førbi 7 veckor sen jag for hem - 43 dagar sen . och allt bara førændrades. hatar måndagar. då e du øverallt. længtar hem varje måndag mer æn annars. vill ringa dej å sæga att allt e bra, jobbar å æter bra . små saker sånna saker du vill veta..

usch denna morgon vill bara hem gråta lite hade kanske art skønt, sitter på jobbet å fan vad jag hatar måndagar, vill ha dej hær nu!!

i wanna feel you here with me,
i wanna hear you laughing with me,
 but each day i realize ..
your not coming back...

sweet sweet sunday

hemkommen från jobb, köpte den största pixxan på bunny pris som jag kunde hitta :D och tjock var den också ::P sen köpte jag en SKIT stor chips påse OCH choklad!! denna frida ska svulla :D:D , väntar nu på att pizzan ska bli klar, kollar på grown ups med Gina, å känner lukten av pizza ! snart får jag äta!! :)

på jobbet idag fick vi ha en securitas vakt inne på bilgaten, jätte trevlig! :)
kortfattat, ska slänga in lite bilder senare kanske får se hur de blir . love love

After Work

efter jobbet blev de en after work med eilin å oddveig , sen kom angelica också :) drog sedan hem till eilin på lite mera vin och öl.. skit trevligt! cilie å andreas var också där trevligt trevligt !!
blev mera öl, sedan bar de ut på byn,
angelica då som e lite liten kom inte in , vi drev runt ett tag sen så satte vi oss på max:)
bussen hem var knöö fulll usch tur man hoppade på ,på den tidiga stationen.:)
nu morgon igen, en rumskompis till sofie - pärla kom hem 08.30 i morseoch förde ett jävla liv, sofies saker var överallt på golvet, de hade sovit en kille i sofies säng. etc etc,,,
+att sen e inte pärla här fast 2 kompisar ligger kvar i sängen, inte okej efteromständigheterna.. angelica säger då till dom att de e dags att gå hem.
nu kommer pärla in rusandes och är arg som ett bi. - man gör inte så och man gör inte så!
men hallå börja om från början istället man gör inte så som du gör!!!
visst hon kanske inte skulle sagt till de att dra de e dina kompisar men du förstörde de genom ditt sätt.. du måste ju förfan förstå att du kan inte göra som du vill sen ska du bli behandlad med guld å gröna skogar!! ??
well nu ligger vi i sängen ska sättapå harry potter :) så hej svejs!

lördag!

gick upp vid 10.30, sen drog jag bort sängkläderna och slängde in en tvätt.. så skönt så nu e de nybäddat och 2:a maskinen är inne , full rulle hela förmiddagen, skönt , har vart uppe på vinden med och hämtat ltie kläder å försökte hitta min data sladd till mobilen , men hittar itne vart angelica å cilie har lagt den.. suck får ge de ett till försök i mon .
kollar film Shallow hal, med Gina å Sofie ,väntar på att tvätten ska bli klar så ska jag nog dra till angelicas jobb och dricka lite kaffe innan jobbet. hon jobbar också på stena sen så de passar ju fint!
sov som en gud i natt, var riktigt trött igår så ja skönt att få sova ut..
får se vad man hittar på ikväll!? en liten öl kanske? eller en kall cider på balkongen?=) kan nog vara trevligt får se hur kvällen veter sig!

-fredag äntligen!!

Glad helg på er alla!! nu e de äntligen fredag, och de betyder att i mon har jag sov morgon!! :)
´hemma nu efter jobb, har precis ätit fiskbullar å ris!! fyfan vad gott , var hungrig som ett as! mums mums åt fan upp hela burken !! sitter nu i soffan å myser med angelica, sofie å´ gina till sex and the city!
skönt att känna att man e hemma! till skillnad från föreningen!

längtade hem lite idag, började tänka på dig pappa, var något som hände minns inte vad men jag skulle till och tönka på att jag ville ringa, men lika snabbt tanken kom upp så fann jag verkligheten igen..
kan inte tankarna samla sig någon gång...
ville säga att allt e bra och saknar dej, allt e sant fast verkligheten tar emot. saknar hemma nu , alltid saknar er.
men nu har jag vart här en vecka, å ja de går fort så jag e hemma snabbare än jag anar!

lugn helg blir de nog, jobb´å bara slappe ska bli skönt..

tänker ännu mer hur jag ska göra efter thalíland å nu har italien ploppat upp.. lära sig italienska inför sin vistelse i sitt hus i toscana kanske !!? så ja jag har mycket att kolla upp':)

men nu kooos i soffan lovelilove

God natt

Lång dag idag, känner mig lite sliten.. ska bli skönt med lördag så man får sova ut lite. allt var lugnt å fint på jobbet. kom sedan hem åt lite knäcke macka, och har läst ut min bok som jag började på härom dagen.. den var jätte bra men jag vet inte om jag tycker om slutet rikigt, , lite för många frågetecken.. men men boken hette

Mamma,Pappa,Barn AV Carrin Gerhardsen

helt klart godkänd bok!!

nu ligger jag i sängen å jag e faktiskt skit trött, sucj varför kan de inte vara lördag i mon. men men tiden går fort ändå så man ska väl inte stressa fram den ännu mer! skönt å ligga på rummet själv, inga som pratar, bara vara ensam. känns skönt att man har kommit igång med läsning också igen, nu har jag dock bara 1 bok kvar som jag ska låna av angelica. sen e allt uppläst. fan vad mycket man har läst ändå :P

men men nu e de iallafall god natt folket nu ska denna arbetaren sova så natti på er!!

Slapp Promo!!

vart en lugn dag, solen skiner och den kænns jætte bra. brita frågade om jag kunde komma till guest service sitælelt før hon som skulle jobba har blitt sjuk jag ba JAAAAA, slipper promor :D wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie
så nu e man på jobb mætt efter att ha 'ætit spagetti å karbonader:D mumma!

kortfattat hørs sen lovelilove!!


billigt!

Fatta billigt! trodde de skulle kostaflera tusen till Moskva!! ja då kanske man ska ta sig en tur dit iallafall :)
sas riktigt bra ändå!!

Sex and the city kväll!

Promo dagen gick fin fint, men suck så tråkigt!! höll på att gå under , åkte runt runt på min kickboard, fram och tillbaka så lite norska bilar . suck var säkert roligare tidigare i sommar närde var semestern för norskar, för då var de fullt upp. men men har promo i mon med ´med, sista dagen  , sa de till brita aldrig mer!! Haha!!
äntligen slut med första Promo dagen, kommer hem då har Angelica lagat mat :) Gulligull! Potatis mos och hennes farmors biffar:) smarrigt!!
ligger nu och myser i soffan och kollar på´Sex and the city!! like my own bible!!

seg i huvudet idag, men nu e denna dagen slut , så natti natti nu ska jag kolla runt lite på resor:)

Promo dagen!

slutt på førsta jobbet , træfafde ælskade cilie på byn! hann med en snabb kaffe innan jag skulle ivæg till stena line, idag ska ajg vara promo, førsta dan som de , de blir nog roligt!!

cilie helt underbart att træffa deg!! længtar tills du jobbar på torsdag!!

fint væder idag så denna promo har tur, slipper vara ute i regnet :) ska snart ivæg å hæmta stena line bilen , ska bara hoppas att erna kommer snart så hon kan følja med mej ut på lagret har inte den blekaste aning om vad jag ska fylla på i bilen.. suck suck men de ordnar sig!! :)
hej hopp ses sen love

Toscana !



Ja ni som känner mig väl, vet att jag ska ha et thus i Toscana! åh vad finns de att inte gilla!
fridfullt
vackert
bara så dära perfekt!
skiter i om jag bor där 1 vecka å sen dör men ha ett hus i Toscana de ska jag!!
Se you in tuscany!!

Pratade med en kompis från moskva innan så jag tror nog att efter thailand så drar jag nog en vända dit! moskva liksom häfitgt, hur cool som helst å ha fått vara där! så ja som ni alla märker MÅNGA planer, men vill ni veta de bästa!. jag är en sån som faktiskt kommer till att göra de också!!!


Natti folk

ja herre gud vi kommer hem och nu har norskan flyttat in, shiit med saker hon har!?? hon ha rtill och med vart å sett på lägenheten en gång innan så hon visste hur mycket plats de fanns, men nej då hon har med hela sitt hem!! hon har flyttat hemifrån och rätt in hit å shiit vad tjejjen tar för sig, hela hela "vårt" rum är nu fullt av hennes prylar inte ens min resväska får plats i rummet! angelica håller på att gå i taket.. suck suck , hon har redan ocksåp börjat belamra vardagsrummet med dvd:er å bäcker å skit..

hon vill också ha ett helt eget skåp inne på toan , så hon ville flytta på "vårt allas" slåt för att bereda plats för henne!!
!! hallå!! skyll sig själv som flyttar in i ett kollektiv å tror hon ska bo själv. suck vad e de för människor.. så nu springer hon runt här, angelica sagt te henne ta väck skiten så man kommer fram! hur ska jag komma till mina prylar.. så ja jag som täntke somna tidigt ikväll , lycka till med de men jag ger de ett litet tag, ska facebooka lite å blogga så än e de ingen fara,

men iallafall suck man fattar väl själv att man inte kan ha med hela sitt hem . när man ska dela rum?? kan inte säga de nog med gånger!!!

nu ska jag mysa ner mej iallafall med choklad å blogga lite mer ska slänga upp lite bilder på resemål jag vill till!!

love

Tjollahoppåhejsansa!

På jobb i morse ut till skedsmo, lugn dag idag , læste klart min bok

Expert på att rodna AV Katarina Von Bredow

charmig bok ! sitter sjælv och rodnar hela tiden, den ær precis så som de var nær man gick i 8:an 15 år , allt hon skriver tonåringarnas tænk, dær har man sjælv vart! Rekomenderar STARKT!!

Nu e man på Stena line , guest service, jobabr hær till 17 sen bær de av till bilgaten. lugnt inte mycket folk, haft 1 so far :)

pratde lite med brita precis , allt om thailand, har ju som sagt itne æn kunnat fullt bestæmma mig i mitt huvud om jag vill tillbaka hit de sista månaderna innan jag tar motorcykel kørkortet, eller om jag ska resa fram till att jag tar kørkortet :S många frågetecken, nu ahr jag iallafall næmnt att jag ska till thailand, så nu återstår bara att snakke med kim så vi får bokat denna resa någon gång!!

Bra sidor att boka resor på

www.jet.com
www.flygstolar.com

En längtan



ja inte fel alls, bosätta sig här i en liten bungalow, !? thailand - december !! here i come



iställer för bil , jo tack de kan jag leva med..
guppa runt i den för en liten slant !
lev livet i thailand.
ni som inte vart där ÅK!!

Hemkommen från middag på aker brygge!

Angelica & jag gick bort mot aker brygge och mötte upp sofie, nu var de dags för att äta mat på Big horn steakhouse!! , började med en apertizer, lite kycklingvingar, lökringar, morot/gurk sticks. vitlöks bröd . åhh så gott de bara retade magen ännu mer.New york strip AHH så gott de var, tillbehör potatisgratäng, och bea sås ahh så mumma,
avslutade med en god kagge och choklad bit, Himla Trevlig kväll Tack så mycket angelica♥för denna mysiga afton maten var jätte god de har du gjort bra :P !!

nu e vi hemkomna blev en liten promenad till national theatret, så nu sitter vi i soffan mätta som bara den och efterrätten blir god choklad från rimi , får se dock om jag orkar äta den haha.

Haft en kanon dag trots att man jobbat, men de e ju de trivs man på jobb så e de ingen fara:)

idag kommer cilie hem från Paris också!! Äntligen!!! ♥

Natti nu allisammans!

Tjollahopp!

På jobb nu å knappt några bilar  de går undan hær idag å klockan e bara 17.45, suck jobbar till 20.00 så de blir smått segt att sitta hær ute å vænta på att båten ska komma pch åka hærifrån.. de gæller att hålla sig sysselsatt så jag ska nu blogga lite , om allt å ingenting.. :)

Love see yaa!

Længtar till efter jobbet då blir de middag ute på stan med underbara angelica! <3

Grattis till 22 åriga jag idag!

snacka om kass tidsuppfattning, skulle gå till bussen , så jag tönkte jag går lite tidigare eftersom jag aldrig åkt härifrån där jag bor nu så ja duktiga frida går ut vid halv 8 , tänker jaja jag går sakta, t-banan in liten gång och vips klockan är 07.45 där står jag bid bussterminalen å bussen går 08.37..suck
fram med boken å läste men hallåsuck i mon ska jag gå 08.15 hemifrån hahahha tidsuppfattningen inte den bästa..
jobbet gick galant! de har saknat mej , så de kändes bra, köket såg ut som en krigs zon, en vikarie med tummen rätt i näven har vart där. fanns ingentinginget hat beställts hem och de låg fan ta mig skit ÖVERALLT!
såja DAG 1 storstäd har börjat:P
men nog om de idag fyller jag år :) GRATTIS FRIDA
Hemma nu en stund mellan jobben, ska sedan ikväll ut å äta en bit god mat:) mumsans:!!

De går framåt

SÅ nu var jobbe dagen slut för idag,hemkommen å har ätit makaroner å köttbullar med angelica,mums.bara in i duschen nu så skajag lägga mig å kolla någon film, upp tidigt i morgon å bege mig ut till skedsmo..
skönt att vara tillbaka på jobb, komma in i lite rutin. tänker mycket hela tiden på hur jag ska göra med norge- sverige.
kommer inte fram till så mycket vettigt men jag tror att jag ska snakka med Brita (chefen) å säga de att jag slutar den 1 december!å då åker jag hem till sverige, vill ju hem tidigare men behöver också pengar vette fan om jag orkar att bara driva runt å stämpla.så blir de väl så sen att jag får ett jobb hemma så ska man säga upp sig i beloppet av 1-2 månader.
så ja jag har nog bestämt mig den 1 december då kommer jag hem!, sedan bär de av till thailand! låter de bra? sen vet man ju aldrig vad som händer kanske drar man hit till sommaren igen å jobbar lite, men de får man ta då..
saknar er där hemma! vill vara hemma hela tiden å bara kunna träffa er. visst de e som ni sa du kommer in i det snabbt å ja de gör man , de e ju tack vare att man jobbar så mycket så man hinner inte riktigt tänka.
men ja iallafall , nu e de dusch å säng å allt sånt där sen ska jag bara kosa ner mig!!
Älskar er

God middag!

Nu e man på jobb, sitter i guest service idag kænns jætte bra, ær ju som sagt lite ringrostig så de kænns bra att sitta hær så man kommer in i de snabbt.. jobbar med brita :=) åt faktiskt frukost idag. knæcke med salami å makrill mumma, precis druckit kaffe med kænner hur magen kør med mig hahah uscha!

min førsta kund på telefon just nu :) gick galant! I STILL GOT IT":)

hem sedan ikvæll å bara ta de lugnt æta sammen med angelica, och tidig sæng før i morgon ær de tillbaka på jobbet ute i skedsmo!,,

sandra åkte idag till sverige :( Ses snart gumman ha de underbart hemma och fint brøllop hoppas på bra væder!!
Puss.


hemkommen från jobb + sandra

jobbet gick galant, lite stressigt med mycket ändringar men de gick fin fint, stack sedan efter jobbet hem till sandra en sväng, satt å babblade om allt å ingenting, träffade kim å tommy :) gick sen till kiwi och köpte salami, smör och makrill :) nu äntligen kanske man får ha sin salami i fred, :) hoppas !
i mon jobbar jag guest service 12-20 länge sen man sattt i guest service så man får se hur de går man e ju allt lite ringrostig:P men allt ordnar sig de går snabbt att komma in i det igen :P
nu har jag ätit kvällsmat å mumsar lite på choklad
god natt alla !! LOVE LOVE LOVE LOVE

Lördag

lördag nu idag, har idag packat upp de jag kan packa upp, så som mat å toalett artiklar, känns könt att få bort och upp lite, ännu skönare sen när man slipper ha allt i resväskan, suck suck men de funkar, nu har jag precis ätit köttsoppa glömde lägga i 5 dl vatten kom på de när jag ätit upp , fy vad salt de var hahah men men .
har gått igenom lite papper å sånt så full rulle sen nu i veckan med att fixa å trixa, börjar jobbet 16.45 bilgate, skönt, sen efter jobb så ska jag träffa sandra.:)
idag könns de lite bättre men min huvud rullar ändå hur jag ska komma hem snabbt!

första dan i oslo,,

kom med bussen vid 14.00, söta sandra mötte mig vid bussen, stack snabbt till föreningen och hämtade min skåps nyckel.sen bar jag mig av till angelicas jobb, drack kaffe å åt en macarone. gott
Jobbade på stena nu första dagen . gick okej.
allt känns rätt tomt, vill inte vara här, känns konstigt. visst jag vet att livet går vidare och man kan inte sörja i all evighet,men jag känner att jag inte vill fortsätta det här. e för långt bort från er.. Vill bara att tiden ska gå snabbt , ska söka in på flygvärdinna kursen nu i dagarna,+ kolla om jag akn få jobb på stena fast i göteborg,  måndag ska jag till läkaren å fixa norskt läkarintyg, på tisdag ska jag ändra min adress till Majorstuen,
nu bor jagmed angelica, de känns bra att inte vara själv. så nu delar vi säng i typ 15 dar tills Sofie flyttar å en säng blir ledig.. mysigt like old days,, så nu myser vi i  soffan ska väl lägga sig i sängen å snozza till en film

Tack angelica för du finns just nu och att du låter mig bo med dig!!

sov gott jag hoppas på en bättre dag i morgon...
sandra tack för ditt jätte stöd!!
emma & milla älskar å saknar er redan så enormt!

sista kvällen i halmstad..

haft en jätte mysig kväll hemma hos emma med milla också*! emma lagade god mat, vi satt å spelade kort och hade de mysigt!  bara  satt å skrattade och hade mysigt! skönt å skratta..

du lämnar ett hål nu. men tiden gå fort <3

nu e jag hos malin & krille, kände inte för att somna själv i en tom lägenhet. malin sitter å fixar inför malin å norpans möhippa/svensexa , ser kanon ut!! Grattis till malin & norpan!

sov gott i mon bär de av till Oslo..

internet kasst!

Onsdag - rinhde jörn en hyresvärd i oslo så nu har jag boende!! en lägenhet i samma byggnad som angelicas , så där ska jag bo så länge men sen e de en i angelicas lgh som ska flytta å då tar jag den platsen !! fyfan vad skönt MEDVIND!!!!
annars lite seg dag, låg i sängen å väntade på att vi skulle köra ut till pappa, rensa lite rabatter och sånt. stack vid 15.00 började luka å självklart började de regna. ja menar varför inte. fick gjort rätt mycket ändå, drack kaffe och gick egenom lite papper å sånt, har nu också bestämt hur pappas gravsten ska se ut.

rensade de sista som måste göras nu innan jag drar till oslo, fick ett halsband som varit pappas , ett i silver och ett i guld med ett lejon på, både han och jag var lejon. så nu har jag de runt min kedja..

kom hem värmde lite spaggetti å köttfärssås, väntade på kim:) kollade på american pie - the wedding och bara babblade, trevligt så!


Torsdag - GRATTIS KRILLE TILL KÖRKORTET!!!!!

idag körde jag ut krille till ljungy malin å neo var också med idag var de den stora dagen för teoriprovet! HAN KLARADE DET!! fyfan vad nervös han var , jag å malin var minst lika nervösa, men nu jävlar har han det!!!

vi körde bort till Max och åt seger mat =) hamburgare å pommer mums.. och nu var de krilles tur att köra hela vägen hem !! gick galant, skönt att slippa köra faktiskt.

Ännu en gång grattis krille! nu slipper du den jävla körkortsboken.. :)

nu hemma hos milla ska dra till emma nu , äta p fixa med fullmakter + lägga upp bilarna + motorcyklarna på blocket, full späckad kväll, och i mon åker jag till oslo. 5 timamr buss inte lika kul....
hej hopp


nu e de närmare sagt bestämt..

angelica tycker de blir för trångt att bo 3 i hennes rum , självklart tycker jag de med men fan varför skulle de flytta in ngn precis nu.. suck suck så nu , e man väldit hemlös hade ändå de som en säkerhet, å detta  suger pung.. Förstår dig angelica det är lugnt!

så ja nu blir de väl nödsituation att bo på kaninen inte så lyckat vill inte bo på föreningen. mår fan dåligt av att bo där. förstår inte de som bott där i evigheter så ja nu blir verkligen att försöka hitta ett boende bara fram till sista september. så ja jag tror nog nu att jag säger upp mig från allt å flyttar hem och tar de från där.. bajs men ja planen gå vidare ska söka in på flygvärdinna utbildning..

känns rätt detta om jag bara hittar ett boende fram till dess, tanken på att inte vara här när allt med hus och skit inte är klart, känns jobbigt. vill ju vara i närheten.. så de känns ändå som ett bra val. känns som norge är över. men de blir nog galant!  suck pung ändå men som man säger livet blir ju inte alltid som man tänkt sig .

natti på er!!

kan ingen svara i telefon!

åh har femhundraelva saker i huvudet just nu, funderar starkt på att börja söka jobb satan hemma i halmstad, denna sommaren blev skit, allt man planerat blev skit. ingen medvind och jag vet inte fan hur länge jag pallar.. suck suck,

hemma hos syrran nu ska äta lite lunch sen ska vi in på möte med juristen , påbörja bouppteckningen. suck detta evighets jobb, och ja så fort bouppteckningen e klar så har man blivit husägare . inte så roligt. hus = tid
tid ingen av oss har.

får se om jag får tag på angelica snart ringer some n galningn men inget svar. hon jobbar.. suck suck. men jag får fortsätta förssöka..

något anant chockartat NICKOLINA svarade i telefonen!! kan ni tro de?!! fan vad paff jag blev henne har man bara ringt sen MARS månad och idag svarar hon !!! äntligen får jag mina pengar + filmer!!!!!

Rumpa!!

Jaha inget rum på SF, min vanliga tur , de enda rummet som finns som inte är bokat är uppe på kaninen.. suck 72 trappsteg, får ont i kroppen å lungorna bara jag tänker på de.. varenda gång man ska röka så får man gå ner å fan, palla.. så får se försökte få tag på angelica så de blir nog att ringa jörn i mon, hennes hyresvärd.. ska se om han har plats i någon annan lägenhet.. :

lite medvind?! Snälla

Sf

snacka om tankspridda , ringde precis til svenska föreningen igen tänkte lika bra att kolla å påminna om at a gkommer på fredag, så man inte står där å bara hallå! ja då har han klart sagt fel och de rummer på snigeln jag ska ha är bokat!! SUCK PUNG ÅÅ LITE TILL!

men iallafal ska ringa tillbaka om en halvtimme, så skulle han ändra om dom för jag sa de att jag vill bo på snigeln.. så jag hoppas de löser sig! känns bäst där! vet itne varför men känns som man får vara lite "ifred" inte ett av de största "avdelningar! " så de kan vara rätt skönt.. ! Håll tummarna!

in i duschen nu efter att ha klippt gräs hos pappa å tömt källaren, nu snart kommer morfar å emma å nån till sja fira min födelsedag i förtid med lite tårta. mamma å bosse ska åka upp till jonas å helene i morgon.
mamma bakar tårta! min favorit, maräng grädde å massa hallon super god!

Grattis till mig i förskott ;)

God morgon!

Måndag igen, är hemma hoa malin & kille blev sent så jag orkade inte få hem, syrran ringde precis , ska ut till pappa måste klippa gräs å skit. jag tänkte gå till stan s båtarna som åker idag men känns dumt att de ska öra allt själva. så de blir väl ut till harplinge å klippa gräs. ull rulle denna vecka åke tillbaka till Oslo nu på fredag å känner mig smått stressad. suck suck, har inte ens köpt biljett,, men men , så ja jag får ringa emma nu å säga jag följer med.

seg i kroppen efter helgen, en dusch så man vaknar kanske. men iallafall folk hörs senare :)

Tack alla för igår!!

Igår hade vi den årliga kräftskivan! lika lyckat som de övriga åren! jätte trevlig kombo av människor, kalas:d
hade 5kamp mitt lag vann :D WIIIIIE=)
väldigt kortfattat nu mår ju lite som man förtjänar så orka rinte sitta vid datan, sk ahem till malin & krille nu å bara dega lite till i soffan, mys å film tror jag nog de blir :)


Tack för blommorna!

Fick idag blombud från rings blommor! ifrån de på stena line! jätte fina blommor! nu ser mitt rum gensast finare ut, !
Tack!

precis hemkommen ifrån urnsättningen, jätte fint var de, pappa kommer ligga precis brevid farmor & farfar! de hade gjort de jäte fint så nu e de enda vi ska fixa är en sten vi vill ha! ska nog ha ett hjärta liknandes farmora & farfars fast en mindre variant! ...
Älskar dig pappa

har ätit på kina boxen ute på sannarp mums satt där de skulle kyckling spett å jordnötssås! mums var ap länge sen jag åt där. nu snabbt hem till malin å krille , sedan bär de av till kim STOR planering av kräftskivan och inhandling!!! :)


GRATTIS MIN FINA CILIE!!



Grattis cilie på din dag!!  hoppas den blir så underbar som den kan bli!
ha sedan också en underbar semester!!!!
Love!


Nu Är det brasved!

Stranden idag med massa picknik, blåste som fan idag så ja halva stranden har man väl tagit med hem...
åkte sedan hem till pappa har tömt klart ena garaget, shiit med grejjer , sen kom Bjarne så nu har vi tagit kål på tunnan! bara ett enda stort plockepinn! allt är i delar!! fyfan vad bra det känns! vilken känsla , yxor, kofot, stål spett, och allt annat vi kom åt! polackerna kom också och högg in! nu ska bara skiten till tippen så man slipper se den!
polackerna berättade idag med att de har antagligen hittat ngnstans att bo, lite sorlgt att de ska lämna men vad har man för val.. man ser de säkert på värgarna någon gång=)
Lämnade tillbaka malins pappa jerrys bil idag Tack för lånet ...
åt när jag kom hem och en dusch sedan hem till älskade malin & krille. kollade igenom lite i mina kartonger med kläder slängde hela 2 påsar med kläder:d duktigt!!!

ringde föreningen idag med, fick rum på snigeln!! känns otroligt skönt att veta att man har någonstans att bo igen:P trots att de e föreningen men men, e på snigeln fan så mye bättre "eget" kök dela bara med typ 8 andra så lite skillnad än innan att dela med 25 stycken där INGEN vet hur man plockar undan efter sig! så ja jävla skönt!
måste ringa angelica imon med hon svarade inte innan, måste kolla om hon har lämnat nycklarna för han hade inga där trodde han :S vette fan men men sånt löser sig alltid!! :) läser du detta angelica så ring en signal i mon så ringer jag upp :)
chuck and larry på teven :) å jag ska sova nu ,

 i morgon är de urnsättning 13.00. har itne tänkt så mycket på de men de kommer nog att gå bra, jobbigaste är ju begravingen , har väldigt mycket delade känslor kring urnsättningen men jag hoppas på lite lugna känslor ...
Saknar dig som bara den pappa, varje dag nu när vi hållit på i garaget så ser jag dina motorcycklar, det påminner mig om att jag skulle ta mitt till vår så Du & Jag skulle köra ner i europa! de gör ont att tänka så.. Men tro mig jag ska ta mitt körkort! och jag ska köra!

God natt ni fina!

nu börjar brännan komma!!

en heldag på stranden med syrrorna! sallad, nötter å litervis av vatten, mums mums. alla doppade sig till oc med emma som e den största badkrukan i familjen:P hihi, kastade boll och som alltid när man badar så blir man lite som barn på nytt!! drog sedan hem till pappa, röjde lite i ena garaget-1 shiit med verktyg han har! helt galet mycket 5dubbel sättningar av precis allt!! jätte mycket också som  ligger i nya förpackningar!!
drack lite kaffe och sedan anvjöt vi en iskall Öl! den bara rann rätt i mun , slut lika fort!

åkte sedan hem , trötta efter en hel dag på stranden! jag pkte  då hem till min fina lilla kim, åt mat! såååå gott de blev! smörkokt fisk, potatis å majskolv!! ahhh de vatnas fortfarande i munnen hahah mums ! Tack för smaklig måltid baby!

nu hemma har precis duschat och smörjt in mig med aloe vera gel, Mycket färg har man fått!!!  3 august och idag första riktiga känslan av sommar!! helr otroligt! :)
hoppas på fint väder i mon med för då blir de HAVERDAL igen :)

pratade lite med sandra innan tack för du finns gumman, vi ses snart!!

klockan precis strax efter 22.00 å jag ska krypa ner i sängen sätta på film och bara mysa!

Milla & Emma , mina fina systrar tack för en kanon mysig dag! älskar er & vet inte vad jag skulle göra utan er!


bättre kan de inte bli


haverdal!

Tro de elle rej för en gång skull blir de fint väder när man planerat att åka till stranden! solen skiner , vi hat matsäck , böckoer och sudoku! mamma letar efter en boll jag kan ha md mig! idag blir de nog jobbigare att ligga än igår! de blåser ingenting! men fna vad skönt de ska bli! ska nu först till han som ska hjälpa oss med bouppteckningen sen bär de av ut till haverdal! Länge sen man var där!!
så nu blir de solning och god sallad , man kan ju förssöka ha lite semester. hem till pappa ikväll å ta den ...


Första strand dagen!

Åkte idag ut till min lilla gubbe Dan, åt lunch å bara babblade om allt å ingenting, var ett kort besök för var idag tvungen att åka ut till GP bil, VILKEN JÄVLA IDIOT!!
så nonchalant! han hälsad inte eller något , han gick utanför dörren kollade på bilen i några få sekunder å säger
- ja men den ser ju ny ut
springer iväg å ska hämta papper som jag ska skriva på
ursäkta! jag ville bara veta vad jag kan få för bilen.. idiot! han kollar inget mer å säger en summa. men både jag å milla tänker likadant GLÖM DE inte en chans att vi vill sälja till som  , jo om de verkligen krisar och vi inte får sålt bilen men ja som sagt i VÄRSTA FALL!!
sen stack vi ner mot Östra stranden, Äntligen! första dagen på stranden en solig dag, badade, och vädret var perfekt så dära blåsigt så man kan ligga utan att de blir jobbigt, men också de farliga vädret de e då man bränner sig
och visst fan har jag bränt mig! baksidan :P men de var de värt!! äntligen har jag fått lite sommar känsla, rosiga kinder och de gör lite ont på baksidan! men ja de e sommar!!

åkte till maxi köpte en gör din egen sallad! så gott de var, 2 dagen utan cola/godis!! :D duktigt!!
degade lite hemma fixade t biler på bilen som vi ska sätta upp lite överallt,


Köpa?? kontakta mig :D



snakkade sedan med johanna gunnarsson , stack till henne, gick in till stan köpte vindruvor ¨å jordgubbar  å gottade oss till Live musik från tre hjärtan.
Väldigt trevligt att träffa johanna var länge sen man bara träffades och umgick å pratade om allt möjligt.  myspys nu ska jag lägga mig i tid sätta å en bra film och somna tidigt!! fixa med bouppteckning å sånt i morgon och så ska vi ta stranden innan vi drar ut till pappa. så i mon full rulle som alltid
saknar er cilie & angelica! kommer snart!
god natt ni alla fina älsklingar Mycket kärlek!!

Soliga sköna dag!

IN i duschen sen stack jag till stan mötte upp milla å emma.

snabb visit inne i stan sedan drog vi ut till pappa, var ju tvugna att klippa de as långa gräset, svettades som  ett svin solen stekte och detta jävla gräs trodde adlrig de skulle ta slut. hahahtog idag också massa kort på bilar och skit sådant som vi ska bli av med. tog med pappas bil in till stan tvättade pappas bil + emmas bil.. åt mat på Britts Mums kättbullar mos sås å lingon:D mus fillibabba!!
kom hem helt slut i kroppen emn vädret e så fint denna kväll så nu har vi vart iväg och tagit första doppet! Äntligen har man badat i svenskt vatten :P
underbart! inte alls kallt inte som jag trodde de skulle va.
nyduschad nu och kroppen har slutat klia , skönt skönt.













pratade med angelica innan , DÅLIGA NYHETER! en tjej har flyttat in i hennes rum där jag skulle bo och nu får itne jag plats! eller jo jag får plats men inte mina saker.. asså hur mycket saker hade hon med sig eller`?? så ja  inte alls någon medvind där heller.
så nu går mitt huvud i 120 och funderar på att sticka till norge den 12 augusti jobba augusti/september ut och  sedan ta mitt pick å pack å dra utomlands.. nu pallar jag inte mer.
kan de inte gå bra någon gång????
FAAAAAAAAN


RSS 2.0