thailand baby!!"

thailand forever. älskar detta land. stränderna underbara. god mat bästa banana pancakes EVER!!!
 IDAG har vi pressat likaså igår eftetsom den mesta färgen försvann egter vi tatuerat oss. så nu jävlar e de uppdrag pepparkaka !!
 
kom lite regn idag men gud så skönt de rensade verkligen ut luften! mycket behagligare nu!!, lugn kväll idag vi e helt slut dagar på stranden gör en helt utmattad!!! 6 dagar kvar num å de finns en gnutta hemlängtan nu! viljan att laga mat. äta sinpel mat. slippa gå ut för att äta. till och med iobbet saknar jag!!! tihi men så e de ju alltid. borta bra men hemma alltid bäst!
 
 
 
 

bild uppdatering resan 2013 du & jag

 
 
 
meeer kommer
 

kuala lumpur internationell airport

jajamen idag åker vi till Thailand!! :)) Lovely  . degar runt på flygplatsen planret går om 2 timmar, de bästa med denna flygplats är att de finns smoking area ! :) 
 
tagit en kaffe och öl å längtar. hittade ett jätte fint och billigt boende via agoda.com så de ser vi fram emot. hoppas kuddar å säng är sköna för nu börjar man bli trött i kroppen.. ont ont..
 

kuala lumpur

 
 

konstig blogguppdatering

 
 
korekt är att vi nu är i malaysia. de dära andra inlägget publicerades alldrig. men men. i kuala lumpur iallafall. riktig storstads fläkt. nu inne på sista dagen å vi har fått nog. nu längtar vi efter stränderna i thailand!, ikväll sista kvällen blir de runda i china town. p lite mat . inget avancerat då vi e sega som få. å faktiskt riktigt trötta på storstads livet. shoppingen är underbar hade man varit miljonär!! eller ja 20000 hade ocksp gått bra heheh. allt är underbart med dig mitt hjärta!!!
 regn ute idag så juat nu gömmer vi oss på hotellet å väntar på att vädret ska vända. .pusselipuss

helt jävla underbar

allt är perfekt här i bali!! idag har vi kommit till ett nytt ställe. helt toppen. vill aldrig åka!!!!
 
 echo beach
 
 

RSS 2.0