lovilove



nu snart somnar både nimrod å Kim. jag kollar film och älskar att ha er hos mig !! <3 natti alla änglar




Onsdag

herre gud vilken lång dag, först hade jag matte 8-10 sen så åkte jag å amanda å tränade , sedan en dusch + lunch, sen var det iväg igen mötte upp anita igen på biblan å vi satte oss för att fortsätta plugga matte, så duktiga vi har varit idag satt ända fram till 16.00 !!!!  gick sedan till amanda på en kopp kaffe, hon hade sin sista kund och var klar strax efter fyra, vi åkte å handlade lite till de sista vi behövde, för ikväll då blev det ugnsfalukorv !!!! med potais mos, fyyy så gott de var , skit länge sen jag åt de, mums mums, det bästa är att de blev över så jag har färdig lunch i morgon :)))) couldnt be better !!!
 
 
Åkte till malin & tog en kvällskaffe följt av massa tjöt å mys, enya var på så mysigt humör, sötaste ungen , när hon ler så smälter jag, till och med att jag kan se fram emot att själv ha barn en vacker dag..

Tisdag

underbar morgon , frukost å kaffe med amanda, sedan försvann jag bort mot gymmet, kondition å ytterst lite styrka men de var en lagon å skön morgon , åkte sedan hem lagade lite lätt lunch, drocg in till salongen å åt lunch samman med amanda, 
 
Mamma kom å klippte sig +färgade håret, blev jätte bra !,  jobb idag också. tiden gick snabbt. lika fort hemma igen kändes de som , pluggat lite matte, borde väl plugga lite till men suck så trött jag är på de.. fan vad jag bara vill klara de.. skriftliga är nu om 2 veckor, å ja jag måste sitta med matten nu fan varje dag !! 
 
American pie -naked mile går på teven, å jag e helt slut så de fick duga att kolla på, orkar inte ens zappa. har förhoppningsvis en person som kan ta min lägenhet redan vid årsskiftet , (lite innan) så ska nu bara ringa å prata med martina så jag kan få komma in i min nya lgh lite tidigare, , får hjälpa henne om inte annat :)) De ska nog bli bra !
 
tidig säng idag, så fort filmen slutat ska jag krypa från soffan till sängen å förhoppningsvis somna som en liten prinsessa!!!
 
Lovilove

saknar dig pappa

 
Lite av minnes filten som jag satt hela fredagen å gjorde hemma hos mamma!! :) blev jätte nöjd, å de finns massa plats för att fulla allt som åren går!!

extra knäck som frisör!

tjej mys på salongen, jag stylade amandas hår, kanske man ska ändra inriktning å gå stylist hållet?? 
tåls att tänka på , då behöver jag ju inte Matte B...
 
 
Awsome!

kvällskaffe

jajamensan kom hem från jobb men körde sedan å mötte Malin å krille:) följde sedan med de hem på lite kvällskaffe :)) myspys jag p neo har spelat tv spel:)) nu gråter han för han ska sova.. dessa barn tihi. natti folket
lovilove

matte

ja nu ska jag försöka mobil bygga som.bara den. just för att få in små saker som man på kvällen redan har glömt :p idag matte lektion gick jätte bra!!! :) statistik kapitel å ja de var inte svårt. inte än så länge haha nu jobb hej

Full rulle!!

började dagen med matte, gick väl så där. jävla skit egentligen men men , är nu klara med ett kapitel å i morgon ska vi påbörja  ett nytt. suck suck å jag är typ helt off med detta ena kapitel, så ja har mycket att plugga å ta igen !!
 
körde sedan mot gymmet, å ja vad händer då, stannar bilfan i sannarps rondellen, (den stora) FAAAAAAN
 
precis när jag skulle börja putta skiten så stannade 2 trevliga killar å hjälpte mig putta bilen ur rondellen till sidan Tack de finns lite mänsklighet kvar !!!
 
sedan kom söta anita , skulle då köra iväg å hämta bensin ja självklart då har jag glömt plånboken hemma.. suck scuk 20 kr i fickan . VA FAN INGEN MEDVIND???
 
men ja fyllde på en liten pet flaska, tanakde å bilen starta, kom halvvägs hem eftersom de var så lite bensin men nu stod den bara något kvarter bort  ifrån min lägenhet sååå AWSOME!!!
 
ingen träning efter denna jävla morgon haha well well
 
lagade  lite lunch sedan plingade jag amanda å kollade om hon hade tid för färgning av min utväxt å ja de hade hon , väl där nej då tyckte hon vi skulle ta hela håret så varför inte! ni såg bilden! jag är sjukt nöjd!!!!!!!
 
Martina rngde om lägenheten den jag vill ha,, and guess what den är MIN!!!!! lyckan är obeskrivlig!!! flyttar in i slutet på december men ska försöka skynda martina lite så jag kan komma in lite innan nyåret!!!! 
bortsett från bilen så ja de har varit en otroligt bra dag !!!!
 

Kvällsmat med amanda kött å pommes fyfan vad gott de blev!!!:))) !! greys, tjat, mys PERFEKT Kväll!!
 
Lovilove
 
 

ny friserad

testar nya blogg appen. så vet inte hur jag ändrar bilden så den blir rät haha

onani

^^haha sitter å kollar på 69 saker du vill veta om sex! slå på teven allihopa! å kanal 3, så jävla bra hahhaha
 

Tisdag

ja nu var de bestämt amanda följer med till Gambia!, fyfan vad roligt så i morgon ska jag ringa ving å boka in henne, nu skulle de inte förvåna mig att på dessa 2 dagar från att de fanns plats på flyget att de inte kommer finnas,. så HÅLL TUMMARNA!!
 
amanda åkte precis hem till sina föräldrar, var inne på en kaffe, å lite tjöt, jag sitter försjunken i soffan å hatar tanken på att de är onsdag i morgon = Tidig matte lektion.. suck suck
de senaste dagarna har jag fan fattat noll... och e sjukt nervös för nästa vecka då jag ska ha mitt nationella muntliga prov.. suck suck.
 
och aj just de jätte besluts ångest över hur jag ska göra på nyår.. ska jag va med malin å dom? eller fredrik? eller dra med amanda till helsingborg!? .. suck suck allt för 1 jävla dag hahah
 
Lovilove

im hooked!

ja alla har tjatat om instagram, så ja nu har frida också fixat instagram. är ju precis som gamla bilddagboken, :) så ja nu slipper ni mig inte där, blir massa bilduppdateringar å så. bilder på dagen å skriv till sammanfattning här :) !!  Findusfrida (instagram)
 
idag ... en väldig seg dag kunde inte förmå mig att gå upp ur sängen, den var ovanlig skön att ligga i , helt seg i huvudet.. skulle till gymmet idag innan jobbet egenligen men men tröttheten tog ut mig totalt!!, 
 
precis ätit lunch å å seg i soffan. 
 
soon of to work
 
lovilove

Fick B !!

Äntligen så har hon satt betyget för företagsekonomin 1, fick ett B , wohooo!!!!
 
så jävla bra !!, hihi, ananrws idag ja de har ju vart söndag suck suck  , vilken dag men men, kom till hem amanda, lagade spagetti å köttfärssås., så jävla gott !!!, så nu sitter vi i sofflägen (konstigt va!!) jersey shore å nu e de jävla dags för en rök paus!!
 
redan måndag å matten kallar, suck suck, men onsdagen kanske blir bättre ;) höhö
 
Lovilove

Lördags Mys

härlig helg, igår , satt vi här hemma kim ja  å amanda, drack vin åt god mat å hade de underbart, när klockan blivit mer å kroppen fyllts med vin så drog vi in till staden, det blev Bond!  fyfan vad roligt!!!
 
nu bor sötaste amanda hos mig, problem med hennes rommie, så nu e vi 2 i min lilla lägemhet!, myspys!!!
 
de blev efterfest inatt hahah fyfan , suck hemma vid 06.00, då lagade jag pommes å bea sås, så jävla gott var det!,
 
somnade sedan soms tockar allihopa, jag kim amanda å nimrod så klart!,
 
idag ahr jag hjälpt maria ute i stugan vi har röjt som fan de e fan färdigt!!!:) välförtjänta så satte vi oss på harrys! 
kycklingvingar!!! fyfan vad gott, tack maria !!!
 
nu har de vart soffläge å mys till teven , chips å dipp, julmust, popcorn , 
 
kort å bra idag mer i mon 
 
lovilove

ohh yes!

guess what, har förhoppnongsvis fått en ny lägenhet,, jag håller varenda kroppsdel i lyckotecken, hyran ligger på 2650:- allt inräknat, å de är et sovrum, kök, + vardagsrum!!!!! kan ni fatta!, just nu betalar jag 3800:- för ett rum med koksvrå!!!, så ja jag e sjukt peppad för denna lägenheten, 
jag ska ha den!!!!
 
i morgon ska M ringa till sin hyresvård smöra rumpan av sig, , sjukt nervös e jag, fan så perfekt att få denna lägenhet!!!! gaaah..!
 
mysig kväll, kim å jag lagade kyckling/curry gryta, kollade på twilight breaking daws part 1, bara massa mys!
 
i morgon blir de twilight PART 2!!!!! ser fram emot de jajamensan!!!
 
nu snart kvällen å natten en dag i morgon . träning först å sen bio mys!!!

vin kväll!

 
nu kommer snart Emma  hit :) ska ha lite efterlängtad vinkväll!, Johan e hemma med söta maximillian, så ikväll blir de tjejprat med vin , guuud så underbart!
 
tränat idag efter 3  långa veckors uppehåll, åh nu jävlar vi har satt upp våra delmål, å nu kör vi, sla ner på 67 till den 15 januari!!, de e då de bär av till gambia,!,
känndes så bra att vara tillbaka, inget ska ta  mig därifrån nu!!! 
Heja frida å krille!!
 
 
 
 
 
 
 

vad mycket de blev iallafall..

ahha jag som inte orkade skriva hahha, snackar med vännen Sindre, han vi bodde hos i thailand, han åker nu till nästa vecka tillbaka till thailand, å stannar till april, vadå sjukt sugen att hälsa på!, kollade självklart resor, 6800 i mars, fram och tillbaka!, inte mycket!!! 
 
så ja du frida detta tåls att tänka på hahah, tror nästan att de blir så muhahha..
 
så ja mamma kanske thailand då i mars :P

litte Bilder från helgen

 
min älskade kim , på hennes jobb i veckan å drack kaffe :) 
du är mitt allt å lite till !
 
 
i fredags var vi ute å åt på Svea, söta kimberly å Daniel
 
 
high on water and life! couldnt be better!!!

skola + jobb

ja rubriken sammanfattar min dag , bara skola sen direkt på jobb, precis hemkommen å diskat upp plcokat undan lite , förbereder för dammsugarn i morgon :) , , så ja tråkiga jag orkar och tänker inte skriva något idga , är tom i huvudet, 
 
Älska varandra, 
 
Lovilove

...

Äntligen fars dag över.. tänkt på dig hela dagen, min älskade pappa,,, jobbig dag med bara en ända stor påminnelse, till och med reklamen på teven påminner mig om du inte är hos oss, saknar dig så de gör ont, 
 
tänkte åkt ut till din grav idag, men ville inte, hatar att se din sten, din sten med ditt namn på, datum, saknad, hatar det. 
 
har pratat med dig hela dagen, hoppas du var där å lyssnade, 
 
min fina pappa, längtar till dagen när jag är gammal, somnar in och vaknar på den sidan där du är, , 
 
saknar dig..
 
det känns bara så jävla tomt, sen kan jag itne låta bli att "hata" alla andra som ska hem å fira farsdag osv, avundsjuk är väl rätta ordet,, 
 
jobbig jävla påminnelse varje dag men idag var fan värst på länge, 
 
Älskar dig
 

ännu en söndag slut...

jahopp, söndag kväll, igen... va fan tiden flyger ju iväg, vad hinner man med egentligen.??
 
i fredags så var vi ute och åt på Svea, himla trevligt, gick sedan till ahrrys, tog en öl, klockan var så lite så vi gick hem till mig tag några glas vin, sedan försvann jag å kim in på sta igen, gick till asian, träfafde en gammal klasskamrat, himla roligt!! ahha lilla söta jonas!, han och jag hånglade när vi gick i 3:an , ja eller hur kan jag kalla de hångel ? hahah,
 
vårt första hångel hahha, i kims garderob, så jävla dumt, hah sånna minnen är roliga att prata om,,, kännt jonas länge synd man inte umgås mer, fårr väl ringa upp honom å ta en kaffe:) få igång vänskapen igen , hade vart trevligt!..
 
lördagen gjorde jag inte många knop.
 
idag jobb-
 
sedan hem till sötaste familjen Johansson, idag avr de namngivningsfest för lilla Enya Elly Johansson !!
massa tårta å bakelser, kaffe,läsk, ja ALLT; 
till följd av detta när allt andra folket hade begett sig så åkte vi å köpte pizza, perfekt har jag med till jobbet i morgon, slipper man laga mat :))  matte i morgon å sen direkt på väg till jobb, så måste komma ihåg att ringa melina, å avboka vi skulle ha mat å myskväll i mon , men självklart glömde jag bort att jag tagit ett extra pass, 
brukar ju vara ledig på måndagar,, så ja påminnelse RING MELINA!! :)  
 
så natti natti 
Lovilove

tjänar massa pengar

nu har jag äntligen fått hem alla slutgiltliga papper angående när jag blev påkörd, 
 
fick 2 alternativ jag kunde välja mellan and check this out,
 
Alternativ 1 , du får 6000:- och behåller de skadade fordonet
 
alternativ 2. du får 7500:- och vi behåller de skadade fordonet.
 
:) fatta bra , jag har valt alternativ 1, och ja bilen betalde jag 3500:- för så där är bilen betald + att jag köpte nya däck till henne, så nu inom en snar framtid har jag fått "betalt" för min bil, hela bilen + däcken!!
 
bästa som kunde hända att jag blev påkörd hahah


nu idag gjorde vi sista provet i företagsekonomin , skit svårt, riktiga kugg frågor men nu är de gjort , så spännande nu att se vad man fick allt som allt i kursen !! hoppas på minst ett B,
 
gick sedan till väglednings centrum, så nu har kag anmält mig till företagsekonomi 2 och rätt i samhället, , dessa börjar i december!!, matten kunde jag tyvärr inte boka in den ansökan öppnas upp den 19 november, så de får ja fixa då!; ja känns väldigt bra just nu de rullar på som de ska!
 
handlat med mamma , kollat runt lite på flygstaden, träffade sötaste MELINA på maxi, gud vad tiden går snabbt bara 2 veckor sen jag träffade henne men herregud vad magen har växt!!! så underbart!!! LOVE!
 
ikväll blir de middag med underbara vänner!!
 
lovilove

kaffe?

ja nu får de nog bli lite kaffe , detta funkar ju inte, man e ju zombie.. suck suck.
 
hha amanda sa till mig att bli medlem på en sida, badoo heter, den , värsta dejting sidan!!,, plingar i telefonen hela tiden med meddelande, haha , suck suck lite roligt dock men ändå, dejt å dejt man kan ju faktiskt träffa trevligt folk som kaffe drickande sällskap?? haha jaja får se hur jag gör med detta, , massa granskande av killar på datan ikväll haha 
 
twilight går igen på teven, maraton inför den nya premiären !!!, Längtar så till den , man e ju en sån twilight nörd!!! :))
 
Lovilove

företagsekonomi CHECK!

äntligen inskickad och klar, inte rättad ännu men fick ett snabbt svar över hennes överblick, de var massa stora glada smilys och DUKTIGT!!!!!! ,
 
gaaah så skönt de känns!, nu ska vi sätta oss på fredag och göra provet sen e denna kursen så gott som klar, bara sista utvärderingen !!! AWSOME!!!
 
kaffe på stan med kimberly idag, massa tjöt mest om helgens bravader!, hinkade i mig en STOR kopp kaffe, har vart så jävla trött i de senaste , så kanske de e för lite koffein i omloppet,, får bli en ändring, 
 
här sitter man med twilight på teven inte fan e man trött, men vet precis hur morgondagen kommer bli trött so en pannkaka, , några smarta tips? förutom kaffet?, säger som min vän angelica, någon som vill komma å slå mig med ett stekpanna? ,
 
regnet fortsätter och vinden är fruktansvärd, man kan ju inte ens njuta av sin ciggarett, tecken på att sluta?, hm om man skulle kolla alla tecken så hade man väl aldrig börjat,, 
 
Lovilove

(v)

hej hopp, inte haft ork eller inget att skriva nu på några dar, haft röven full med plugg, å söndagen försvann i en bakis dimma ..
 
idag en vanlig dag på jobbet, hem till daniel på kvällen hämtade mina saker som jag lämnade ilördags, vi gjorde oss iordning tillsammans till halloween festen!, halloween festen var jätte lyckad!!, trevligt folk å de flesta ja egentligen alla var utklädda!!! :) awsome night!, tyvärr är bilderna på mobilen och jag har fortfarande problem att få över de på datorn.. så får se om de dyker upp i framtiden:)) 
 
nu blir de soff mys till Sons Of Anarchy!
 
Lovilove

test test inför halloween fest i morgon

så mycket tid har jag ahha, testar lite olika smink för i morgon ,, de blir nog kanon detta !

jävlar vad duktig man är!

herre gud så flitig man är, träffade anita på biblioteket i morse vid 11, blev klara vid 15.00, vi är äntligen färdiga med bedömingsuppgiften till företagsekonomin!!!! LYCKA!!, vilket slit men äntligen, hann klämma in någon timme med matte också!!, 
 
sedan gick vi till mc Donald vi tyckte vi var förtjänade en hamburgare:) !  träffade sedan amanda snabbt betalade för min klippning å färg jag gjorde förra månaden, så nu var de avklarat!,
 
hemma sedan igen duktig som jag faktiskt har avrit hela dagen satte jag mig och plugga matte, har ju prov på måndag SKA KLARA DE! så kände efter en "vecka" ledigt så fan måste verkligen plugga så man känner att man har någon chans, så nu har jag repeterat nästan ALLT!!! , har några få sidor kvar sen har jag gått egenom alla kapitel som vi har prov på . och guess what !, jag kunde de!! vissa delar jag gjorde fler uppgifter på än andra men i de stora hela så har jag fixat de galant!!!!
 
nu ser  matte provet lite ljusare ut!!:) men ja mer plugg i morgon , !! innan det bärs av på halloween fest ! och ja MASSA bilder kommer!
 
försöka slapp i soffan nu men känner att matten ändå lockar lite ahha , faktiskt lite kul , vad har hänt liksom? :) 
men iallafall folk ha en underbar fredag 
 
Lovilove

London resan !

hej hopp hemma från london och dagarna där har varit underbara!!
 
vårat hotell, mycket trevligt, på kvällen såf det ur som någon form av bordell haha , gröna lampor som lyste upp hela stället haha, fönstret ovanför ingången där bodde vi !, kom fram på kvällen , hittade våran väg från flygplatsen ut till nothing hill, sedan jagade vi fatt en taxi, gav honom adressen , och han ba i dont know where this is?? så vi fick gå ur taxin.. bara hallå??!?!?! fick sedan tag på en annan taxi och han visste , tack gode gud för de hahah 
          
 
 Tisdagen gick vi runt hela jävla london kändes det som , oxford street, piccadilly street ja herre gud vad vi gick säkert flera mil, var inne på hard rock cafe fick köpt mitt hurricane glas:) , skulle ätit där men de var 1 timmes väntan på ett bord ungefär så vi gick till ett annat ställe, blev en pizza på ett italienskt ställe, helt godkänd pizza men alltid godast hemma, gick sedan och hittade vart våran teater för musikalen låg, gick och gick , till slut hittade vi den, rock of ages kollade vi på, helt jävla underbar!!!! 
 
 
hittade en mysig park i närheten av buckimhampalace, (hur de nu stavas) , fina höstfoton tog vi !
 
som sagt perfekta dagar, massa fint att se på , god mat, och ja allt!, hem resan var dock jobbig vi var tvungna att dra till flygplatsen på kvällen innan för de gick inga tåg som gjorde att vi skulle hinna med flyget.. så tips till er alla om ni drar till london , se till att flygresan hem är ett senare flyg på dagen!!! 
 
 
just de i nothing hill så gick vi och kollade på portobello market, mysigt, åt goda hamburgare som gjordes på gatan i ett litet stånd, och lullade runt, tror dock att de är mycket mer på sommaren, än vad de var nu men ja en mysig gata med massa krims krams.. hittade dessvärre inte nothing hills (filmen*) book shoppen,, vi gick och vi gick men ingen jävla book shop , inte ens den blå dörren, visst vi hittade en massa blå dörrar men inte den från filmen, eller så såg vi den men inte medveten om att de var den hahaha
 
 
lovilove
 
 

RSS 2.0