Älskade James kim peterson

kom precis hem från malin och krille hade ett mejl från min fina vän kim, där jag nu har fått veta att hon har en hjärnsjukdom.. en ikke botningsbar sjukdom.. ja jag satt ner när jag läste, min ögon börjar bli svullna efter tårarna och de börjar bli svårt att se..!, Finaste kim. tänker på dig hela tiden vet hur mycket skit du har fått gå igenom och nu detta!? ska skit alldrig sluta hända fina människor...
 
måste träffa dig!, tänker på dig & Mia å hela din familj, kan inte tänka mig vad ni går egenom..
 
kim  har nu fått veta att hon har ca 1 år kvar att leva, men sådant kan man ju aldrig veta för säkert, alla mina tankar kim går till dig
 
en så fin människa som du förtjänar inte detta, alla orättvisor..
 
 
Du & jag 
<3

tjollahopp

 
Mys med kim hemma hos mig, sitter å nördar oss med varsin data/telefon, 
nimrod går loss på sin boll , eller ja bollen existerar inte längre den är nu ett minne blott !!
 
 
äntligen har hon rättat provet också!! inte en dag för tidigt. fick B !!!! wiiiiiiie
känner mig just nu jävligt bra!!!
 
mer musik blandat med film å härligt snack sov gott på er
 
Lovilove
 

soffaläge

mätt å belåten nu ligger jag i soffan å njuter, blev bacon lindad kycklingfile med klyftisar!! mums mums. tog ett bra tag innan jag visste vad jag skulle äta men deblev j skit bra:) 
 
helgens matå alkohol intag är 100% förmycket men som jag sa semester är semester!, nu e de nya tag å på med walking skorna!!
 
GRATTIS TILL EMMA som äntligen fått sin lilla son Maximillian!!
22 sep 51 cm 3725 cm ritkig liten prins!!!!!
 
jobbe vecka + skola nu å ja nya tag med matten, får se hur lång tid hon tar på sig att rätta matte provet vi hade förra veckan.. ..
 
Lovilove

på väg hem till halmstad

 
lovilove
 
 
 
Sjukt bra Ssyster sol!!!

framme i gnällbältet

framme eller ja för ett tag sen, har gått å checkat in mamma å bosses saker på hotellet, letade upp en pizzeria så ja nu har man syndat ordentligt, 
dagens kvot av matintag
 
en påse bilar
en påse kina puffar
cola
pizza
+ köpt 1kg godis i en butik som vi åkte förbi hahah usch för mig.. de dära halvkilot man tappat känns precis bakom hörnet, men jaja har man semester så har man :):)
 
Lovilove

Mot örebro!

 
Picknick korgren fixad å nu beger vi oss till orebro!, regnet öser ner å jag älskar att  jag sitter inne i bilen.  fan vad sommaren tog slut snabbt...
 
lovilove

halv kilo!

ja idag var man på viktväktarna, gått ner ett halv kilo!, 
 
kunde vart mer tänker man men va fan det är ett halvt kilo ner och inte upp !!! bättre än noll!!!
hon sa de med att eftersom jag nu har mens också så väger man i regel mer , man har såpass mycket vatten under sin menstruation så antagligen nästa gång jag väger mig så kommer vågen tippa mera..
 
tips hon också gav mig var att börja mäta mig, för många gånger även om vågen inte ändras så ändras kroppen :) så jakt på ett måttband!!!! :)

Min Pappa

 
Min fina pappa, orden har fortfarande inte kommit till mig om hur saknaden av dig kan beskrivas.
Du fattas något så otroligt, 
 
Min bil luktar som din bil - Jag har dig överallt med mig och nu har jag till och med fått en lukt av dig, 
 
Älskar dig 
 
Frida

värk i mina ben!!

Dagen är nu slut,
 
vart ute och gått PLUS POÄNG TILL MIG:)))))))
gick inom amanda och ida på lite prat, de skulle kolla på film med massa godis å chips, så jag gick faktiskt vidare hemåt , för den frestelsen med en massa läsk chips å sånt hade jag aldrig kunnat stå emot!!
 
åt lite kvällsmat macka och ägg Mumma
 
har så jävla ont i benen efter jag var ute igår antagligen och idag känns de ännu mera.. där får man för man börjar motionera!!!! men jaja 
 
man säger väl att man ska träna bort de onda?? så ja på ett igen !:) i morgon är det matte provs dagen + viktväktar dagen!!!!!!!!
 
Lovilove
 

Onsdag - mattestuga

yes dagen består av en jävla massa matte.. hade matte lektion i  morse, gick sedan in till stan med kim en tjej i klassen satte oss på Sandys å åt frukost, 
väldans trevlig tjej!
 
gick sedan och hämtade min bil körde ut till melina å oskar på en kaffe, bara lugnt tjöt, sedan vidare till affären , nu hemma och har precis ätit lunch, degar lite för snart ska jag iväg på matte stuga, prov i morgon så jag måste fan dit så jag får lite pluggat..
 
SKA HA GODKÄNT!!!
 
sen ikväll blir de promenad , är så stolt över mig går en lång promenad på minst 1 timma var dag, + att jag itne använder bilen så emellan där blir de massa vardagsmotion också:) känns riktigt skönt!! - spännande i morgon också fr då ska jag väga mig.. hoppas på ett positivt resultat.. 
 
har de inte skett någon då börjar man ju fan undra vad man gör för fel Motion å rätt mat ? vad mer ska man göra!!!
 
så jag i morgon får vi veta:)))

hallå ja!! viktresan..

yes viktresan som så många alltid pratar om ja de pratar jag också om,, (tyvärr) men ja inne på min tredje vecka nu å känner en stor motivation!, dagens aktivitet blev gång på 1 timma å 15 minuter, känner mig sååå pepp å de är 14 kg som ska försvinna!, och försvinna ska dom !!! WISH ME LUCK!
 
utöver träning så har de vart matte lektion idag, prov på torsdag,, usch så nervös jag är.. får ont i magen när jag tänker på de, jag drömmer om ekvationer, m å k värden .. grafer yes you name it!
 
pluggat hela kvällen , företagsekonomin , går väl bra bara så himla mycket uträkningar .. men men ..
 
blir lugnt de sista timmarna man är uppe , simpsons rullar på teven så ja soffläge hade nog inte vart fel.. 
 
hoppas alla haft en strålande dag ! Lovilove

helgen slut igen...

yes box nu var de jävlar i mig söndag igen.. hm vad har man hittat på i helgen ska jag skriva de? så alla får veta hur drygt/trevligt jag haft det? ja varför inte!
 
fredag (dagen) var jätte bra lunchade med underbara emma som snart ska ha sin lille bebis:) kom sedan hem (nu blev de sämre) började tvätta, satte på teven,, tvätt-film-hämta tvätt- film ja så höll de på till 21.00, uttråkad!!!
 
gjorde inte ett dugg..
 
lördag kom, åkte hem till mamma/bosse åt lunch, danne kom dit också, sedan gick jag hem till malin/krille på lite snack å en kaffe, tjötade sedan traskade jag hemåt igen gick in mot stan mötte Emma på hemköp köpte lite kvällsmat  å de blev varma mackor (toast) MUMS!!!
 
skulle kolla film men vi satt och pratadei flera timmar istället:) så trevligt å mysigt!!!!
 
idag då har jag jobbat bara ett kort pass så de var ingen större fara, åkte sedan hem till syrran med matte böckerna, å vi har suttit HELA DAGEN!! från ca 14-18.30 !! har vi suttit hemma hos aida och hon har hjälp oss!, gick faktiskt bra!, prov nu på torsdag å jag e sjukt nervös !!!! GE MIG GODKÄNT!!!! usch riktigt ont i magen när jag tänker på de.. usch usch...
 
nu hemma köttbullar potatis å brunsås, lingonn till kvällsmat:) 
 
bara massa skit på teven , jag sitter å kollar runt på resor , så sugen på att åka någonstans nästa helg!
någon som vill åka med mig?? : ) 
 
Lovilove

fredags mys mitt i veckan!

onsdag idag, haft matte på morgonen, sedan satte jag å syrran oss å pluggade lite extra på biblioteket.. ahh jävla matte kan de inte bara vara klart!!! men men fick lirte gjort iallafall!
 
gick sedan hem, soff läge, rullade ner persiennerna, å satte på en film, så nu 2 filmer senare och en riktigt mysig frida, så blev de lagat lite mat också!, 
 
sitter å kollar alla olika utbildningar har hittat en som jag vill gå men går ju inte att ansöka.. så tänkte jag får väl ringa de å fråga hur jag ska gå tillväga!!
 
skrev mitt första prov i företagsekonomin nu i måndags, och hon har inte rättat de ännu!, sjukt nyfiken!!! så hallåå skynda på med rättningen!!!!!
 
Lovilove

JAAAAA!

lämnade in första deluppgiften i min företagsekonomi i lördags, idag när jag kom hem så kollade jag om den var rättat å jaa det var den 
 
fick B :):) inga synpunkter över huvudtaget, hon skrev att den var näst intill perfekt!!!!!! jävla lyckorus!! jag som var så himla nervös! känns så skönt att det gick bra! med tankte på att matte B suger musten ur mig så känns de underbart att företagsekonomin går super!!!!
 
ikväll har vi haft tjej mys med Taco å massa prat:) länge sen de bara var tjejjer:) 
 
nu tv zappande eftersom de aldrig finns något bra att kolla på ., snart sängen och i mon ska jag åter en morgon tvinga mig upp för att gå upp till Matte stugan.. suck suck sen i mon kväll jobb:)
 
SNART ÄR DET KRÄFTSKIVA!!!!!:) LÄNGTAR IHJÄL MIG!!!!
 
Lovilove

Söndag

ja usch för denna dag, jobbat från 9-17 helt jävla slut i kroppen,  seg dag.. 
 
kom hem lagade mat sen dök kim upp å lilla roddan upp, 
 
helgen har varit bra, i fedags var jag på middag med gamla jobbar kompisar, så underbart god mat, 
 
nu gut code på mtv, haha se om de e något vettigt!!!!
 
mer snack i morgon ;)

RSS 2.0