SEMSTER SNART HÄR!

har legat till sängs hela dagen idag å mått fruktansvärt dåligt, spytt å haft , mig suck suck,. :.. men men sovit bort de värsta men tog ledigt från jobbet i morgon så man inte smittar någon.. well well.. nu ikväll blir de tyvärr skräpmat , amanda har jobbat hela dagen å hon e fortfarande inte klar, så ja snabb lösning men mne de funkar :),
 
i morgon som sagt så bär de av mot stockholm LÄNGTAR! kim åkte i morse med flyttlasset, så nu är hon stockholmsbo.. tanken å känslan har väl inte slait mig ännu, blir väl mer när man kommer hem ifrån gambia å sedan lämnar stockholm utan kim.. usch hemsk känsla som väntar...
 
Lovilove

wohoo!

hemkommen och är så duktig ikväll att jag sitter å pluggar, får en massa gjort men fy vilken uppgift, de är hur mycket som helst blir tokig, de är en sådan uppgift jag skriver å skriver men de finns inget slut. sidorna bara blir längre och längre. vill vara klar!! gaaaah. 
 
nu blev de en bloggpaus iallafall, alltid något, snart kommer amanda så då får man lite annat prat än bara mitt läsande om domstolar och brott hit och dit, jaja intressant iallafall, men åter fyyyy så mycket!
 
Nu jobbar jag bara en dag till, sen så är det semester som gäller!!!, fyfan vad lycklig jag blir av bara tanken, 1 jobbedagkvar!!!! WOHOOO semestern är nära!, 
 
Lovilove

7 dagars diet slut!

fyfan vad skönt nu har vi gått på diet för att rensa våra kroppar ifrån allt skit ochja idag var en vanlig dag, en bra vanlig dag, ingen konstig mat bara bra mat, min kropp e såå redo för 2013, nu ikväll har vi haft kvällsfika/ som utvecklades till middag med goda vänner, eftersom kim flyttar till stockholm så tyckte vi de var passande att dra ihop lite folk, inte alla för jag bor inte i ett slott men ni som var här idag tack för en underbart mysig kväll!!
 
 
jajamen, nu e de jag amanda å kim kvar hemma å nu har vi nästan packat färdigt. för vet ni vad på söndag bär de av upp till stockholm, och på tisdag går planet mor varmare breddgrader, GAMBIA HERE WE COME!!!
 
Längtar som fan poolen, bikinin på å ölen i handen , precis så som jag alltid vill ha de. 
nu ska jag dega lite film med dunket från musiken i bakgrunden, gud vad skönt att inte ha några grannar:)) tycker om att göra precis som jag/vi känner för!!
 
Lovilove

gott nytt 2013!

nyårsfesten var underbar, precis som de ska vara !! god, mat å underbart sällskap!! vi var väl hemma runt 06.00 så ja seeega dagen efter e bara för namnet!!, men sååå Värt de!
 
Jag med sötaste Enya i hennes underbara nyårsblåsa!!!
 
 
lite blandade bilder ifrån kvällen !! , kort sagt helt underbart!!
 
idag påbörjade man nya livet på allvar, , och idag påbörjade vi målning av lägenheten, så hallen har nu fått sin första strykning "" :) underbart när de blir klart!! 
 
Lovilove

RSS 2.0