update!

Lördag - ledig hela dagen , konstigt, men faktiskt riktigt skönt!, slapapde i soffan med GHW sedan blev de in i duschen och sen dök johanna upp! vinet kom fram, satt i fredriks rum och drack vin och lyssnade på musik och spelade Med andra ord! höhöh morsomt så!!:)

vi frog sedan till rett in bar, träffade andreas och 2 kompisar till honom ,drack och hade jätte roligt , gjorde lilla puben rett in bar till eget disco/klubb:P haha De andra rutinerade personer som var där undrade var som skett med deras ananrs så lugna ställe:P

sedan blev de fridays, Massa folk !!! kvällen var rolig rolig rolig:D:D: johannas debut i oslo hööh nu ska vi spara oss till den 26 nov tills de e dags att fira angelica!:) snart e du vuxen :D!!!

Söndag - slappedag! bara göra ingenting och ha de skönt, jobbet började 16 och de var en sååå lugn dag ! har nog aldrig haft en så här lugn dag !!eller inte vad jag kan kimmas iallafall!!! höhöh

bara hem sen Måndag dags för jobb på H&M upp 06.00 usch usch ...

Måndag - jobb tidigt , sen bara hem tagit upp mat , plockat lite pillat på datan och ja en bra ag , johanna kom sen så nu ikväll/idg har vi myst ätit kladdkakak + popcorn och fisit ikapp i soffan !!

NATTTA Lovelilove

hmm

ja datan har varit cp så har int eorkat krångla med den för att komma in hit å skriva. men nu e den på bra humör igen.. väldigt trött ikväll så tidig säng blir de , så just därför ska jag vara extra tråkig och faktiskt ta en helg uppdatering i morgon istället,, :P

nu väntar ghost whisperer  och sängen på trötta mig lovilove

sorry if i offended you!

Faktiskt ja , ledsen, man tänker inte alltid vad man skriver , men självklart ska jag inte göra de. men vet du en sak , som e lite rolig det är att själv sitta läsa och faktiskt se hur man har ändrat åsikter om något/någon.
just so you kow , kanske är jag en drittsekk som inte säger de akkurat nå :P efter som 20 cm undan är inte långt bort men täntke du skulle få ett inlägg istället :)

so this is me saying im sorry!


Lunch med sandra!

träffade sandra idag å åt lunch på fridays! såå gott! mums mums, skönt att sitta å bara prata , länge sen sist!

guess what! sandra hade köpt med julmust och jordnötsringar!!! julmust fyfan vad gott ÄLSKAR DIG SANDRA!!!!!

träffade cilie påen snabb kaffe innan de var dags att gå på jobb,, Lovelilove!!!

så nu har jag myst med julmust och jordnötsringar, ska lägga mig i sängen och kolla x-men First class!!

så ja väldigt kortfatatt idag ,, men natta på er

...

Före



Efter






Älskade syster!

Ja jag vet , guuud vad svårt va! men ja om jag ska vara ärlig , VÄLDIGT!
kände att jag ikväll inte riktigt hade orken för att sitta i flera timmar och pilla med bilden så , så här blev den .
hittade lite nya funktioner idag så nu vet jag "lite" mer till nästa gång..
det svåraste egentligen tycker jag är att hitta rätt bild att börja pilla på..

har ju då sen länge inte haft en ordentlig kamera, så bilderna blir ju inte alltid så bra, jag vill ju ha en någorlunda bild att börja med så jag slipper fixa precis allt!!
men roligt är det då!
ska försöka fixa också så jag har photo shop på datan nu sitter jag på ett gratis progam som jag hitta på Google.se


En dag på stan!



Genom Karl Johan , johanna och mimmi har sökt en massa jobb, slängt in Cv lite överallt.
jätte kallt idag så nu e edags för köp av vantar, men nej fann inga jag ville ha så det blev denna så länge!!


pannband, antagligen årets Fluga, för nästan varenda person springer runt i de!!

satte oss inne på oslo city och tog en kaffe tillslut, trött i kropp och huvud, inte van längre att ränna runt på stan .





nu blir de mys i soffan och ska faktiskt fortsätta med photoshop. haah så ja ni slipper inte undan ..

Photo shop



ja sitter med photo shop som jag fattar NOLL av men ja , jag ska nog allt dela med mig av mina "svåra! bilder



En gammal bild som gjorts i photo shop haha
tror inte det är tillåtet att säga att jag använt photo shop!

Adecco , skattetaten hem söka jobb

jobbade ngra timmar extra idag, hjälpte brita med att sortera hittegods. och så körde vi allt till polisen.
fan med prylar folk glömmer på båten , de e ju ett under att de inte glömmer att hoppa av båten. herre min tid, det är mobil telefoner , ipod, mp3, briller , sol briller, plånböcker väskor, ja det är nästan precis som att gå in i en second hand butik så mycket grejer var de.. suck suck .. och ja jag sk anu vara ärlig FAN AVD DE KLIADE I FINGARNA PÅ MOBILERNA!!!!

gahh men sen e de ju de att man är en bra människa.. ibland blir jag trött på de , för annars nu hade man ju haft en ny telefon:P hehe men nej da min duger så fint så!

träffade sedan johanna , mimmi och klart angelica, så idag har jag vart på adecco fått mail adresser till olika kontakt personer inom kantine, butik och diverse lager..

följde med dem till skatteetaten., ( skattekontoret) , tog sin lilla tid.. suck suck  dessa eviga köer!

men sen stack vi hem , johanna å mimmi stack hem å åt jag å angelica satte oss i soffan , och pillade på varsin data. sedan kom johanna å mimmi , skrev in si gpå lite olika sidor på internet, jag sökte en massa jobb, så nu ikväll har jag sökt 7 jobb!! varav ett som ligger typ 3 minuter härifrån! de kan man ju alltid hoppas på!!

- jobbar på aftenposten , hon sa de att hon nog kunde fixa till mig, så men jag ska ge de denna veckan annars nästa vecka så ska jag nog ge det ett försök , för nu vill jag inte vara ledig mera!! tihihi

trötta är vi här hemma  så ikväll blir det nog tidig säng men ja natta på er !!


Johanna !:)


Mimmi!:)

satellit nere!

idag på jobbet gick satteliten nere på båten , och nu kunde man bara använda kontanter! suck detta innebär att inga kort visa eller mastercard kunde användas!!! suck så nu har vi printat ut en massa värde checkar för massssa pengar! suck suck verkligen full rulle på jobbet , inte en enda lugn stund.
men de är skönt ändå. har verkligen fått en full helg med diverse problem så de känns lite skönt med min framtida position med avgångsansvarligs pass:) Så ja nu har man fått lite skinn på näsan... :)

idag kom Johanna och Mimmi hit till Oslo , de flyttade in i huset jämte , bägge två blev helt förstörda , för lägenheten var som ett kaos område!!  jörn kom hit de pratade och bla bla bla bla bla

Men nu iallafall så ska de bo där tills jag och Angelica flyttar ut  , så ja fortsatt mycket bättre än Svenska föreningen ! :) johanna & mimmi  de kommer att bli bra !!!:)

nu sitter vi i soffan , kollade på film , och nu kom perla hem + gina in i vardagsrummet.. herregud! massa bråk i vardagsrummet . håller med bägge håller inte med någon .. så just nu så är jag väldigt tyst , tänker verkligen inte lägga mig i detta , , ,

men i vartfall , natta på er kanske en uppdatering på om de blir fight senare ikväll !!

Pappa ♥



När jag blundar, kan jag se dig
omgiven av ljus
tätt intill mitt hjärta,
och i mitt hus

Nära, kommer nära, kommer du
Nära, kommer nära, kommer du

När jag lyssnar, hör jag tiden,
spåren på min väg
känner hur du närmar dig,
steg för steg

Nära, kommer nära, kommer du
Nära, kommer nära, kommer du

Du fanns med i det förflutna,
för evigt finns du här
vart jag än befinner mig,
så är du alltid där

Nära, kommer nära, kommer du
Nära, kommer nära, kommer du




Älskar och saknar dej så mycket!

söndag


Lite läsning på olika rutiner och dylikt , till mysig musik!!



Mys hemma med angelica!

hemkommen från jobb, efter ännu en dag med lite stress , men jaja de går fint !!! :) lagade egna pommes i ugnen MUMS, med bacon å bea sås .. fyfan vad gott , behövde de dära fettet kände jag , min mage har skrikit efter snabb mat! så nu e hon mätt å belåten , har nästan krängt en 200 g choklad kaka också hehe

nu den senaste timmen har angelica vart en ÄNGEL som har hjälpt mig med bloggen så nu har jag Äntligen en header + ändrat på texter, lagt in texter och ja en massa annat skit..

använde lite info ifrån www.designadinblogg.se
annars GOOGLE är din bästa vän !

Tusen takk Angelica!!!
Nu är de snart sängen kanske , men lite mera ghost whisperer först!

Imorgon kommer johanna gunnarsson hit ! Flyttar hit rättare sagt, hon kommer till att bo i huset mitt över våran innegård , så vi kan nu stå och vinka till varandra från balkongen :)

:)







<3

avgångsansvarlig!

Idag gick jag på upplärning första dagen som avgångsansvarlig! SKIT KUL!!!

visst slutar om 2 månader men de blev en lite "akut" lösning, för en slutat. men visst för mig känns de bara skit roligt! mera ansvar mer att lära!!!:) så ja jätte roligt. men fan så nervös jag e :P ahha ingen annan att fråga, för nu e det jag som ska kunna ALLT! höhöh

men fan vad roligt ser fram emot det! som sagt började upplärnignen idag men shiiit vad de har varit mycket idag, mycket människor som inte alls hör på, och bara massa TULL så int eså mycket upplärning de har inte hunnits att g¨egenom allt sådant som man sk akunna somm avgångsansvarlig.. men men en dag i mon också , å då börjar jag 15.30. Så hoppas på en bättre dag i mon :)

hemma nu vi gjorde pasta sallad med räkor , blev riktigt gott , bortsett från att räkorna har nog varit frusna lite för länge så de var lite sega men men de gick fin fint :)

Angelica & jag har legat och myst i sängen och pratat om allt möjligt - de e väl roligt hur man kan vara med någon varje dag nästan 24 timmar om dygnet och fortsatt ha en MASSA att prata om ? hmm , får se om dagen kommer när vi tillslut är helt tysta..??

cilie var hos oss innan vi gick på jobb, hade med sig julebrus , och fan vad jag såg fram emot de JULMUST liksom , men ikke sa nikke, LÅNGT undan, smakade groggvirke.. FYFAN, äckligt äckligt.. och nu i stället så e jag skit sugen på julmust.. suck suck suck suck suck suck suck suck suck suck !!!!!! höhöhö cilies FEL:P hihih

får beställa hem en julmust ifrån Sverige!!:P

Natta på er pusselipusss

god natt på er!!

sen kvällsmat idag ,men de var värt väntan! . hasselback potatis, fläskfile och creamy pepper sauce!! MUMS!
fyfan vad gott de var , de bästa var att angelica inte tyckte om creamy pepper saucen så jag gjorde en egen sås till henne å den tyckte hon om , så ja jag fick all såsen för mig själv heheh
rätt mkt på jobbet idag , nya tillbud under en period och då e de ju rätt bra att de som sitter innan boarding har koll på hurdan man gör de,, en ikke, så alla blev sendt tillbaka till oss på guest service!, jaja inga problem blev bara så mycket och irriterande kunder , :P hehe
nu tror jag att jag ska inta sängen och läggga mig tidigt för en gång skull. cilie kommer tidigt i mon ngn gång på förmiddagen DÅ BLIR DE FREDAGSMYS FAST väldigt tidigt då:Phhee
så ska flörta ner angelic ai sängen och ligga ysa å prata lite nu så natti på er
en ny dag i mon och en dag närmre lönen ! vilket jag å angelica verkligen vill ha!! jag har 24:- fortsatt på kontot och hon har kanske 200 :D wiiie vi e rika som fan :P hahaha
natta

ghost whisperer!

fån kollar ghost whisperer, kan itne bestämma mig om jag vill kolla själv, för ja tycker de e läskigt eller om de e helt okej.. suck suck  , candido sitter iallafall jämte och kolalr på en annan film, så helt ensam e man ju inte.

lagade lax å pasta till middag idag , såå super gott, med chilisaus typ mumma! , cilie skrev om julmust på facebook så nu har jag gått och blivit tok sugen på julmust!!!! + jordnötsringar !!!! ahhh

sökte ett jobb idag, 30% receptionist, PERFEKT lite timmar men extra pengar. hade varit perfekt! ligger centralt vid stortinget också , SÅ JA HÅLL TUMMARNA!! sk aförsöka mig ne till adecco nu i dagarna också , se om ajg palar har ju faktiskt bara vart ledig 3 dagar:) så varför stressa. :P

längtar till thailand, längtar hem , ja längtar till lite allt möjligt!

men nu mera GW och sen sängen försöka vakna tidigt i  morgen .., loveilove

student cruise idag!!

idag börjar, man jobbet 16.00 istället, idag e de student cruise 1200 fulla studenter!! suck suck vet itne om jag tycker de e trevligt eller bara usch. men men dagen går snabbt, like always..:)

ska kanske koka lite soppa innan jobbet, så man får lite mat i magen ;) ikväll SKA jag söka jobb, nu har de gått 3 dagar utan att ha ett morgon jobb åp jag känner hur hela jag är totalt förslappad!! suck suck

så ja dejt emd datorn när jag kommer hem ikväll !!!!

love you så länge snakkes senare

nå var de kvällen ännu en gång

klockan e nu 00.35 , legat å kollat på ghost W , tror de eller ej men nedladdningen avr redan klar när jag kom hem efter jobb.. hmm vad hände där liksom :P höhö ngn gång har man tur :D Så jävla bra! till och med angelica tycker de e bra :)

har känns mit lite kass i min hals idag men de börjar ordna till sig , jag hoppas bara jag inte vaknar i mon med världens halsfluss,., HÅLL TUMMARNA!! , annars jäkla så angelica smittat meg ordentligt:P höhöh

börjar bli riktigt kallt nu , men ännu har snön inte ramlat ner. :) FORTSATT LYCKA!

thailand . nu längtar jag riktigt mycket !!!!!!!!!!!!!!!

sov gott på er lovilove!

till dig cilie


Frida!?
dere har sånne pinner som man dypper i sjokolade i sverige ikke sant sånn man får kjøpt i butikken, rød pakke, vet du hva jeg prater om? eller lilla kanskje??

yes i know:D its fingers!!!
Ska köpa sånna till dig min finis:D


snacka om att vända på dygnen snabbt!


legat hela dagen i soffan , helt underbart!
nu e första säsongen av ghost whisperer klart och självklart har jag inte fortsättningen..
håller på att ladda ner den men de kommer nog att ta sin lilla tid ..
nu blir de annan film - how do you know.
hoppas den är bra!!
Natta loved ones!


!!!!!!!!!!!!!

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se


Måndag

min första lediga måndag på hur länge som helst. låg i sängen till 12.30, såå underbart härligt. , killen som fixar internet har idag varit  här, så nu e alla glada ,att de kan komma in på facebook , de har vart lite abstinsens denna veckan

angelica fortfarande sjuk, jag gick ner till Rimi köpte henne coco Pops, mjölk och lite fler halstabletter. snyggast  i stan gick jag ner i blå mjukisbyxor,grön stor tröja + foppa tofflor :P + itne så fint hår hahahah

gina och jag ligger och kollar på ghost wisperer i soffan, varsitt töcka, och ingen får för sig att göra ngn nytta. köket ser ut som en bomb, men de tar vi senare..

får se när man inte orkar kolla mer på teven , så får de bli lite ordning här hemma. precis ätit glass , och känne rmeg smått sugen på precis allting!!!,

kollade kontot igår efter 2 slitsamma helger och ja 24:- !! RIKA frida:P fyfan men inte långt kvar till lön ,. och mat + cigg har jag :)

Halmstad bilder

<3










































Pärla hade en sladd som funkade till min mobil!!!!!!!!!!!!!!!!!:D -


Oslo bilder




















































Nu har danne åkt hem!

Helgen har varit fartfylld, eller ja itne lugn iallfall. men itne överdriven.. men jag känner i huvudet och speciellt i plånboken att man har haft 2 dyra helger.. har nu 24 kr på kortet, bara 10 dar kvar till lön:P höhöh LYCKA TILL FRIDA!! men men , har mat hemma iallafall :) !

helgen har varit jätte bra danne kom ju i fredags, blev sån att vi var hemma i fredags klockan blev så mycket , så vi skit i att dra ut satt hemma och drack gick sen och köpte natta mat i allafall :) jävla dyrt! men sån e de här i Oslo ..

danne däckade i soffan , slängde på han en filt och kröp sedan ner hos angelica. lördag morgon - gick in till stan , shoppade lite , danne hittade en JÄTTE snygg tröja ( tjocktröja ) as fin , jag köpte 2 linnen , ( till thailand ) Awsome!

nu bar de av på jobb, danne blev inskriven i datan och fick ett visitor kort, ute i bilgaten hade jag upplärningen med våran nyaste kollega pernilla:)

efter jobbet hade slutat så sa brita till danne att - hör av dej när du kommer till oslo för att bo så fixar jag jobb åt dig här :) så ja jobb fixat och klart:P ihihi

stack hem drack öl å vin , drog sedan ut å spelade biljard, fredrik å candido följde också med , Gina kom sedan med en vänninna , och vi alla drog sedan till Tgi Fridays! , roligt som fan men saknade er mina flickor  MALIN MELINA KIM !  de e ju vi som äger dansgolvet:P:) tihi !! så ja inte mkt dans där , men de kanske var bra haha , blåmärkerna har ju äntligen försvunnit från min kropp sen kick offen :P HAHA visst så full var jag itne  , men man vet ju aldrig hahah

idag (söndag) gick jag , danne fredrik å candido å åt pizza:D fyfaen vad gott , längtat som ett svin på de åt upp allt förutom en liten ynka bit hihi  lite tjockis kanske haha , nu ahr jag precis ätit fiskeboller å potatis haha

angelica ligger hemma och är sjuk.. hoppas INTE på att de är halsfluss. för då vet man ju en som snart joinar henne i sängen.. suck suck..

DAGENS ROLIGA - Gina är du eldig i mon ? - Ja?! vadå? Frida säger Va bra då kan vi ligga !!

hha fyfan de kom ut så fel hahaha

natta!

sängen kallar , trött som en skit. i mon  e de sista dagen på jobbet LYCKA!! kan inte fatta att äntligen e de slut:D tihi så ja usch korta rader ikväll

tänker på er alla hemma. ni vet vilka ni är! älskar och saknar er otroligt mycket!!

nu har jag sagt upp mig!

äntligen fick jag tummen ur, nu har jag sagt upp mig på kantinen!!! jag slutar jobba på fredag!! 2 arbetsdagar kvar där! så jävla skönt!! :) idag blev de sen jobb på stena.
bilgate , båten lite försenad. men de gick bra. :P kom hem vid halv 9 , lagade mammas otroligt goda pasta sås:) till och med angelica tyckte de var super gott , hon var lite skeptisk när jag skulle ha i mögelost men hon tyckte de var super gott:d
precis som jag:)

snart kommer danne, 21.10 på fredag, får se vad helgen bjuder på.. måndag = SOVMORGON!!!!!!!!!!!!

igår var d e jobbigt.

ja , försökte få ner ngr ord i min dagbok. men de gick inte så bra. de känns verkligare på ngt sånt. igår var de 3 månader sen jag drog hem.. då allt faktiskt bara blev ren skit!...

så ja vet inte vad som skjedde igår de bara blev så jobbigt. men angelica du är en klippa!, vad skulle jag göra utan dig!! min fina vän Älskar att somna med deg jämte :D:D:D


igår pratade vi om allt så ja vi ska nog nu skriva ner allt vi ska göra ;) listan blir lång men fan så mycket bättre ananrs har man ju inte koll på ngt.. sä här ser de ut (ungefär) inget planglagt men i huvudet iallafall :)

- Thailand
- (jag) (motorcykel körkort)
- Norge (tjäna pengar)
- Volontär - (kenya)
- Norge (tjäna pengar)
- Usa ROAD TRIP

låter inte så dumt va :D
CANT WAIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stena lunch på saga :)

mötte upp cilie hemma hos oss, gick in till stan och åt lite på max.. :) sedan gick vi 3 till stenaline, till våran båt SAGA:) idag var de provsmakning av brimis mat, massa gott, men också speciellt för en sån som mig som är så kräsen med allt.. :P höhöh


Brimi själv!

så efter maten var de rätt på kaia , för att jobba lite.. precis hemkommen och har duschat och nu e de mys i soffan , internet funkar ikke ikväll så nu kom mitt bredband väl till pass:åp de som suger egentligen men nu e det underbart !!! :P tihi

natta på er folk !!!


nu kommer höst depressionen sakta men säkert..

ja usch , lägenheten är kall, det är kallt när man går ut å röker, stick ut en hand från täcket och ja gissa vad DETÄR KALLT!!
villinte ens hoppa in i duschen varmt ett tag en sen måste man ju t , för att torka sig, brrrr. , har nu duschat, tagit påmig en ansiktsmask, smörjt in mig, smörjt in hår topparna med ett bra serum , lite små finess saker:)
bara legat hemma och degat hela dagen är helt slut i kroppen , hoppas att de är efter helgens bravader och itne något virus som försöker hitta in i min kropp..
idga lagade jag kokekorv å potatis till mig å angelica, SÅ JÄVLA GOTT!!!!
77 dagar 23 timmar och 22 minuter tills vi åker till thailand!! LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!
fasar för dagen jag går upp och de ligger snö på marken uscha uscha..

Idag har det varit begravning för Vladimir Hedberg - Vilalugnt - du ärsaknad av många!!
tänkt påer alla hela dagen idag, ni finns i mina tankar..

nu har stjærnorna læmnat Oslo!

vilken kanon helg jag haft! , mina ælskade flickor malin & kim har varit hær!! i fredags åt vi god mat, stek hasselback potatis , massa sås. sedan blev de på med klæder sminket på , och ja skønheterna gav sig ut på stan !! , visade dom mitt rett in bar :P haha ett stælle alla msåte se, ølen kom fram , sedan tequilan .. brrrr

jævla tequila nu minns jag/vi varfør vi inte dricker de. , drog sedan till Fridays!! awsome! , træffade en massa roligt folk ! var væl hemma vid 04.30 eller ngt sånt, somnade som en stock , efter att då frida haft en naken show i hallen.. - Frida brukar du springa naken ?
- ÆHHSCC jag ær i mitt eget hem, :P så typiskt mig, tacka gud før ingen kom upp :P hahah

vaknade mådde godkænt, ack så fel. sprang till toan och ja dær var max fyllemat bortkastat:P men upp i vilket fall som helst , visa runt i stan , kim var alldeles før bakis så hon stanande hemma och spydde hela dagen istællet.. :P vi drog upp till holmenkollen, hela vægen upp!! + fick betala 100 NOK før att åka i en jævla hiss, snakka om att tjæna pengar på allt:P
sen in till stan gick ner før karl johan, køpte min present till krillan :) en rba dag  och æntligen mådde ajg bættre , efter att ha sprungit in på toan upp på skid museet:P suck suck.. men fan vad kul ..

gick till jobbet en snabbis visade malin var jag jobbade, sen drog vi hem, men inte innan vi gick in och tømde RIMI. chips munkar, choklad, cola fiskpinnar, potatis, ÅÅHH så gott!!!!!

KVÆLLEN kom och jag å malin gick och tog en powernap ;) gick upp vid 22.40.. satte på oss klæder och de ville ha vin ,, usch :P inte på humør , men fan vad mysigt vi hade de.. massa snack lite vin på de , sminket på sen gick vi hela vægen till stan, var inne i stan ca 02.45 :P ahha skulle sætta oss och ta ett glas, då kommer malin på att hon glømt sitt pass hemma.. HAHAH , så vi gick ner till aker brygge satte oss tog ett bloss, sen gick vi mot en taxi och åkte hem :)

søndagen ær hær, lagade mat till frukost :) dom packade, sen gick vi .. slæppte av de in på bussen.. usch . saknar er redan . undrar hur lång tid de tar innan de blir tomt...

vi ses snart mina ælsklingar !!!!!


NU KOMMER DE!!!

inte 24 timmar kvar nu :) fyfan vad jag längtar ! snart e kim och malin här !!, precis snakkat med malin hon har nu gått egenom mina kartonger, i försök att hitta mina vinter kläder, hittade iallafall jacka + halsduk :D behöver bara hitta ett par billiga vinter skor :D AWSOME!
kom hem från jobbet , då lagade candido mat till mig angelica och fredrik så ikväll har de vart italiensk afton, pasta ala candido:D såå gott!!!! de kan man vänja sig vid , komma hem och maten e klar :P tihi..!
kollat på tummelisa! underbar film !!
nu e de sängen vill att de ska bli fredag illa kvickt nu :P natti folket ses i mon mina älsklingar!!!

bættre mænniska før var dag !

Ja nog børjar man bli en bættre mænniska .. hela veckan nu har en man suttit vid narvesen dær jag hoppar på bussen, han har jag køpt kaffe till och bjudit på cigg. idag nær jag åkte bussen var de en familj som inte hade kontanter till bussen , då tog jag upp de 30 kr jag hade løst i plånboken och skulle precis ge , men då hittade de en 100 lapp.. Tanken som ræknas..

precis innan jag kommer hem, så går de en man med en cigg i munnen , ser hr han desperat letar efter en tændare. snælla jag tar fram min och ger honom, - Tusen takk !

ja kænns vældigt bra att vara en så hær snæll mænniska:) ! , får se vad næsta goda gærning blir:) tihi

e på jobb nu och ikvæll ska vi laga tacos !!! MUKS så jævla sugen på de har vart de sen eilen åt de før typ 3-4 veckor sedan !! så nu jævlar!!!:)


kort fattat!!

trött som en skit!!!! pratar med mamma i telen ska ta ett bloss med henne sen e de sängen..

idag har cilie opererat sig !! GET BETTER FAST!! love you !!

natti

fiskeboller!

massa fiskeboller mumma :D nu precis äntligen betalat mina räkningar :) fört över 200 kr till mamma och 500 kr till malin !! dessa jävla ciggaretterna.. suck blir så arg på mig själv för denna dåliga självdiciplin!!" ska man sluta de e frågan!?!?!!? suuuuuuuuuuuuuck

dålig karaktär! ja de e det de kallas!!! -- frida , frida , frida...
sitter nu i soffan och bara tar de lugnt, snakkat med malin i telefonen, och längtar snart ihjäl mig tills ni kommer! VILL HA FREDAG NU!!!

i morgon ska älskade Cilie operera foten.. Tänker på dig gumman

24 blir till 28 :) hur jävla awsome är inte de!! :)

Høstlov i Oslo..

JA måndag igen , men nu tycker jag inte så illa om de , inte just denna vecka, før detta ær veckan då Malin & kim kommer till OSLO!!!:) på fredag ær de hær :) !!!!!!!!!!!! gleder meg sååååååååååååååååå

jobbat idag like always , varfør skulle idag avra annorlunda:P men hør å høpna eftersom det ær høstlov så jobbar jag æven på stena line, idag går båten !! sitter i bilgate, och tro rmig de ær INTE många bilar hær idag , så de e lite segt att bara sitta, facebook har før lite att snoka på .. .. får væl gå egenom varenda en , alltid hittar man ngt roligt:P

blir bara hem sen och mysa, ska se om jag kan flørta med angelica så jag kan se ett till avsnitt av Gossip girl! .,e ju så SPænnande nu ! , så jag blir tokig! ligger hemma i soffan och skriker:P haha

De SKA vara Blair & Chuck!!!! suck blir irriterad.. :P knas man akn bli av en jævla serie.. .

nu rullar båten in øver kajen. s¨snart ær dagen slut før idag också.

LOVELILOVE


lunch på akers på CILIE:)

idag låg jag i sængen till 12.00 in i duschen , angelica flætade mitt hår som den lilla flicka jag ær. Jætte gullig blev jag :)

tog trikken in till stan , smidigt tænkte vi så vi skulle slippa gå alls,, ja skit bra , trikken framfør hade problem så då stod vi stilla,. vi hoppade av och gick en stund , sen hoppadevi på en buss , jag frågade - går du till jernbanetorget? JA sæger han , och inte fan gjorde han de , fick hoppa av vid operan SUCK!! ajja vi kom fram till akers till slut :9

jag å cilie delade på en piza , angelica spiste salat, och så drack en MASSA cola!!! mums! drev runt ett tag sen så køpte vi oss en kaffe och satte oss som et tpar lodisar på tågstaionen och bara babblade skit :)

nu e man på jobb , længtar lite hem vill kooooooooosa hner mig i soffan och bara ha de gott :P

RSS 2.0