update!

Lördag - ledig hela dagen , konstigt, men faktiskt riktigt skönt!, slapapde i soffan med GHW sedan blev de in i duschen och sen dök johanna upp! vinet kom fram, satt i fredriks rum och drack vin och lyssnade på musik och spelade Med andra ord! höhöh morsomt så!!:)

vi frog sedan till rett in bar, träffade andreas och 2 kompisar till honom ,drack och hade jätte roligt , gjorde lilla puben rett in bar till eget disco/klubb:P haha De andra rutinerade personer som var där undrade var som skett med deras ananrs så lugna ställe:P

sedan blev de fridays, Massa folk !!! kvällen var rolig rolig rolig:D:D: johannas debut i oslo hööh nu ska vi spara oss till den 26 nov tills de e dags att fira angelica!:) snart e du vuxen :D!!!

Söndag - slappedag! bara göra ingenting och ha de skönt, jobbet började 16 och de var en sååå lugn dag ! har nog aldrig haft en så här lugn dag !!eller inte vad jag kan kimmas iallafall!!! höhöh

bara hem sen Måndag dags för jobb på H&M upp 06.00 usch usch ...

Måndag - jobb tidigt , sen bara hem tagit upp mat , plockat lite pillat på datan och ja en bra ag , johanna kom sen så nu ikväll/idg har vi myst ätit kladdkakak + popcorn och fisit ikapp i soffan !!

NATTTA Lovelilove

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0