sista på detta 2012, Välkommen 2013!

japp sista blogg inlägget detta året för i morgon kommer man ha röven full så de hinns inte med något bloggande!, 
 
jobb en kortis idag, sedan stack jag hem till mamma/bosse, drack kaffe å mös:) jonas och söta lilla inez e här , så kul att se de så man får passa på å träffa dem , de händer ju inte alls för ofta, stack sedan inom affären skulle köpa pasta , purjulök + toapapper, kom hem med allt förutom självklart toapapper. .. suck en hjärna hade suttit fint!, 
 
kan man få låna någons med bättre minne, suck suck. men ja finns lite papper kvar så man kan skita några gånger om de nu skulle vara så muahah
 
sanne har vart här på en kvällskafffe, hon åkte precis till jobbet , amanda dyker snart upp , å jag borde fortsätta å plugga men fan vad e energin ? suck suck måste egentligen.. kanske läsa lite.. 
 
pink rullar på stereon å jag har de jävligt bra idag  , lugn och fin och längtar till i morgon.
de blir nyårsfirande hemma hos malin /krille, ska bli så himla trevligt!!! 
 
men ja som sagt ses nästa år 
Gott nytt år på er!
 
Lovilove

bloggen buggar!

jahopp ser att de var väldigt tomt på min blogg,, mycket märkligt eftersom jag bloggat ifrån mobilen !!! suck suck!!! menjaha nya tag!! tar väl en kort update istället!!
 
nu är jag inflyttad å färdig i lägenheten !! såå skönt!, idag tog jag sista flyttstädet i gamla lägenheten, snällaste nikko kom å hjälpte mig !!! såå skönt att allt  e färdigt nu :)) 
 
mys denna kvällen till film å jag plockade undan lite hihi :) 
 
Julen var som en jul ska vara, mat familj å trevlig stämning, fick massa fint Tack!!
 
nickolina kom hem till mig på senare kvällen vi avnjöt några glas vin å hade de trevligt, skönt att slippa somna ensam:) 
 
väla hamnade vi på under mellandagsrean hittade 2 jätte fina kavajer!!! wohooo!!!!
'nej trött som en skit lovilove!!!!!

Så där ja !

idag har jag vart duktig, massa bra beslut har idag gjorts!, !! 
 
har fått undan en del plugg också, känns suveränt, vart å tränat känns ännu bättre, massa bra saker som sagt idag, allt för att skingra tankar för de hemska provresultaten på onsdag,, usch har fan ont i magen .. .. suck suck ,, hoppas för allt i världen att jag klarade det... 
 
flytten sker nu i veckan , ska börja ta lite kartonger i morgon hade jag tänkt, + åka till möbelladan å hitta nya köksstolar!, de jag har suger pung. om man nu kan säga så om ett par köksstolar. ja vem fan rådfrågar jag , haha ja de suger PUNG!
 
, inte mycket jobb i veckan vilket är väldigt bra nu i tanke med flytt å allt, å en massa plugg jag måste ta igen. :) så ja lovely!, 
 
julen kommer med stormsteg, inte alls redo.. men vi gör som alltid de bästa av situationen, huvudet högt å leendet på läpparna :) 
 
ser fram emot Gambia som fan nu ska bli så skönt komma bort å skingra tankarna,, behövs nu , speciellt i dessa Jävla juletider, 
 
snart kommer älskade kim å ska hjälpa mig få nerpackat de mesta. 
 
ja just de helt glömt å informera, igår kom söta lilla fredrik hit, en snabbvisit dock för han skulle jobba idag men de var trevligt ändå var inte igår man träffade sin gamla rommie från Oslo.. :) fina killen :))
 
stolt vän btw http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.1163427-kubbiaden-vaxer-till-annu-storre-fest
 
kopiera å läs, helt glömt bort hur man länkar haha
 
Lovilove
 

red lips again , å ikväll drinker vi upp våra sorger!

ja jävla skit prov, första gick som sagt något sådär, men andra delen!!!! riktigt löjligt°, så ja nu blir de lite öl/vin  drickande , på detta stället, å har planerat en bakis dag i sängen!!!!!!
 

Stunden är Kommen

ja uppe tidigt för att hinna äta frukost, idag är dagen då de gäller, matteprov!!, har nu gjort första delen av provet å nästa prov del startar 13.00.
 
ja vad ska man säga, de gick nog bra , eller ja både bra och dåligt, hoppas verkligen på de bästa,, dessa proven idag är avgörande för om jag klarar matte B eller inte..
 
sitter nu ute hos kim på kontoret åkte hit på lite kaffe, och väntar nu bara på att åka tillbaka till skolan, !! snälla snälla låt de sista delarna gå bra !!! GE MIG STYRKA!!!!!
 
ikväll skulle vi egentligen till harrys å fira att matten är över, men ingen kan längre, barn å jobb har ställt till de,. så vi får ta de en annan dag/kväll!:; roligare om alla kan så som tanken var från början !...
 
well lite google surf sen e de bye bye kim å hej matten igen !!
 
Lycka mig till !
 
Lovilove

Saknar dig pappa

packar å har mig, du finns överallt, jobbigt att gå igenom saker, , bröt ihop här hemma häromdagen, kanske var de bra?., fan vad jag saknar dig! 

Sorry sorry

ja förlåt mig vart väldigt dålig med bloggen , tack vare att jag har mitt viktigaste matte prov på fredag, så all min vakna/lediga tid går fan till att plugga matte!, så ja en kortfatatd update !
 
 
Massa julbak har de blivit fö nu var de dags för vårat årliga julbord med de goa vännerna !, bakas å dracks glögg så de står härliga till !!, julmusik så till och med jag kan tycka att julen som närmar sig med stormsteg har en aning av mysighet..
 
MYS!
 
jobbat en himla massa på mitt extra jobb, sjukt skönt att få ihop så många timmar varpå OB:)) så de känns toppen åter igen spara pengar spara pengar !! GAMBIA here we come !!!
 
 
julbordet blev hur mysigt som helst mat i mängder å trevligt folk!, julklappsspelet gick galant, jag fick ett öl spel, + skit snygg vinkork + en badskrubb eller vad de nu heter :)) super bra !!!
 
alla drog sedan hem vid 01.00 tiden , jag  å amanda fortsatte in till stan för en svängom, gick lite överallt, KALLT som fan men vi hade trevligt de var ju vi 2 :)) 
 
kom sedan hem för att somna underbart i en varm säng !!!
 
jul lunch !, ja med tanke på att de var så mycket mat över så vi alla (nästan) samlades hos malin/norpan å åt jullunch så ja mätta som fan ännu en gång !! mysmys helg!
 
denna veckan har som sagt bara bestått av matte matte å matte, LYCKA MIG TILL PÅ MATTEPROVET!
 
var hemma hos mamma innan å hon påpekade at hon var trött på vinterland, å så visade hon min blogg haha , söta mamma, så ja nu äntligen fick jag ner några rader..






vinterland

första snön föll för några dagar sedan. å de ser ut som snön är här för att stanna. satte äntligen på vinterdäck.(sjukt jobbigt att köra runt med sommardäcken) enda negativa där är att jag fick betala 800:- jävla spänn. för att jag kränger på däck på fälg !!! suck men jaja. vad ska man göra. min tajta ekonomi plan denna månad sprack rätt hårt.. »» nästa vatten å bröd..
tagit en massa extra pass på jobbet nu i de senaste.. awsome!!!, couldnt be beter!

efter jobbet ikväll blir de hem till Kim för bullbak . kanelbullar + lussebullar:))) Ja och i morgon är de våran roliga dag det är JULBORD!!!!! wiiiiieeee

lite offline!..

ja sorry haft röven full med saker att göra så har varken haft lust , tid eller ork, till att skriva på bloggen, matte prov nästa vecka .. så sjukt nervös, jobbat en jävla massa extra, å 
 
nu på fredag så har vi vårat jukbord så en massa fix inför det också. gaah blir tokig , å ja å flyttar gör man ju med väldigt snart, och ska spara en massa pengar, till gambia,, suck scuk huvudet fullt, en jävla tur att de sitter fast annars hade jag väl glömt de någonstans.. 
 
kollat nu de senaste avsnitten av gossip girl, plockat lite här hemma, åh ja vart sjukt trött i några timmar men inte alls lust att gå å sova men de e väl på tiden nu.. så ja några korta snabba rader, hörs mer till helgen eller efter? får se , kanske överraskar mig själv och skriver något i morgon natt?
 
Lovilove

RSS 2.0