Torsdag

sov hur länge som helst idag kroppen ville inte vakna..
gick upp och gjorde lunch för en gång skull :) köttbullar och mos mumsigt!!
jobbet kallade , johanna följde med mej så hon fick se mig i mina fina jobbe kläder


sen var hon tyvärr tvungen att gå och jag skulle jobba..
gått rikgti bra idag . fortf svårt men de kommer:D

sedan hem i världens tråkigaste väder snö/regn eller vad de nu fan var usch kom hem som en blöt katt
nu nyduschad och lite mera värme i kroppen Underbart!!

pusss

Onsdag

Jobbet igår gick jätte bra! väldigt nervöst nu med allt detta bokningsystem men de funkade bra tycker jag, vissa saker fortfarande väldigt svåra men de går framåt!! börjar jobba idag 16-20 på samma ställe men senare på kvällen ska jag till check in lådan.. spännande!

johanna & daniel kom och mötte mig efter jobbet glad överraskning:)
nu idag ringde logent med jävla pucko alltså hon sa igår att jag skulle jobba idag sen skickade hon att de bara blev fredag sen ringde hon nu fö r30 minuter sen typ å frågade om ja kund ejobba och nu kan ja ju itne det för jag börjar 16 och då hade jag slutat ca 20.00! suck hade jag fått börja 06.30 så hade jag ju hunnit till bägge jobben!!
BAAAH
jaja johanna stack till h&m nu iallfall så de e ju bra!

nu ska jag bara dega lite väldigt seg i kroppen
efter jobbet ikväll ska ja träffa daniel och ta en liten promenad och bara prata strunt!

btw
Patrik & Andre DET ÄR TOMT UTAN ER!!!

till Mamman min

hej mamma nu skriver jag så blir du glad!! vi har ätit ravioli och jag har läst ut min bok, såå bra! nu på kvällen ahr vi kollat på Trassel den nya disney Filmen sjukt bra var den!!
förkyld som ett svin , bastu på rummet har vi maxat elementet såå gott:D

var precis och tog våran natta cigg så nu e det sängen som gäller och somna till den för som sagt sjukt trött e jag med:)
Natti på dej Mamma!
Älskar dig!

pricken över i :et av slappe söndagar!

helgen har varit fin, shoppade med daniel igår hittade en jätte söt klänning, satte oss å åt, tog en kaffe ja en helt perfekt dag.. på kvällen då knäcktes flaskorna upp drickan flödade. skulle va på  fest kl 20.00 och ja duktiga vi vi kom dit typ 00.00 DUktigt!!

men jag skyller på taxi chaffisen han  hade noll koll!!
dyrt var de med, sedan färd in till stan glodde runt skulle dit och sen dit och sen tillslut nu tar vi ut pengar. och ja nej vi går hem istället..
kommer hem till daniel då e hans dörr sönder hela ramen där handtaget sitter!! ngn som vart förbannad och rent ut sagt bankat skiten ur dörren..  suck folk alltså..

vaknade upp gick å köpte cola och korv på 7eleven
degade kollade Mr Bean
la oss i soffan sov ngn timme beställde pizza
degade ännu mer
och ännu mer
och nu till slut äter jag resterna av pizzan och degar lite till
oj vilken händesefull dag!
haha

upp vid 05.00 i mon så nu e de natti natti
pusss

fina soliga dag!

Trött seg, satt och njöt i solen efter jobbet, sedan hem lagade spagetti å köttfärssås, har nu spenderat väldigt mycket tid att läsa min bok ! den är så bra!!,
jobb i morgon också, känns hel tokej för snart e helgen här igen! härligt! ska nu börja ordentligt leta efter jobb uppe i bergen, !!

ÅH fick ett brev av pappa idag :D GLAD JAG BLEV!!!
saknar dej pappsen!
funderar på att lägga mig i sängen och kolla legend of the seeker, en av killarnas sista lvällar idag så vette fan hur jag ska göra..

ska nog ut och ta en öl med oskar i mon ska förssöka få med meg de andra också!!

trevlig helg som väntar med massa skoj,
Lördag blir de till kim-Robin och hennes polare, fira ngn som fyller år!!

men nu e de slutt
och jag just de jag tänker alldeles för mycket!!!

sången japp

tjejjen säger han e en player!?

Intervju!!

fått svar idag  ifrån Stena line!! e såå lycklig just nu fan vad jag vill få jobb där!! :) vore underbart!!


Patrik visade mig vart jag skulle gå så idag har jag sett de nya opera huset! väldans vackert!!,
jobbat och slitit idag , de var väldigt segt att komma upp ur sängen i morse snozzade i 30 minuter sen fick jag lite bråttom istället..! , underbart god lunch  käkade på jobbet kylling och coscous!! såå j'vla gott! väl hemma så kokade jag mig lite soppa och knaprade på de goda kardemumma skorporna:)
soppan vart jag inte så värst sugen på men skorporna herre gud!! vad de e goda!

sitter och läser min bok ute i soffan och bara njuter av den fina dagen som vart, nu ska patrik kolla is hockey betalar 139 Kr för att kolla live!
kvalserien till allsvenska // Patrik
för att vara exakt! haha

jag ska nog snart gömma på mig på rummet och kolla legend of the seeker seg och slut i min kropp!

Har jobb resten av veckan så skönt att få ihop en hel vecka så man får en någorlunda lön nästa måndad!!
johanna skulle komma hem i morgon men marita skickade och sa att hon kommer på lördag istället.. suck eller ja jag har faktiskt vant mig att hon inte e här
trivs ritkigt bra iallafall:)
såå tråkigt att ni ska flytta Patrik å Andre !! vem ska jag nu ligga å tjöta med?
röka med?
och ja lukta blomma med:P ahha

just det viktigt för idag PATRIK HAR DUSCHAT!!!!!


Tisdag ännu en gång

Uppe 05.00 segt som bara den men rätt så pigg ändå, tog telefonen högt i handen och ja min nät tappar/släpper den får den rätt i nyllet , Käken för att vara exakt fyfan världens fläskläpp känns det som.. suck trött blir man haha

H&m :s lager idag, roligt som innan men väldigt monotoniskt.. men tiden går så jävla snabbt så de går hur bra som helst,. har nu fixat mejl så jag ska söka fast jobb där och skita i Logent!!

efter jobbet blev de Fika med Kim-Robin härliga soliga väder, satte och och drack latte och bara njöt!
Underbart! hem sedan till soffpotatisarna de hade inte ens gått upp ur sängen,., haha vilka typer man bor med heheh :)
jag å patrik stack å köpte vindruvor sen kom vi ju på den Briljanta idé åh undra vem som får in flest vindruvor!!
Patrik 1:a 22 Vindruvor
Frida 2:a 19 Vindruvor

fyfan salivet rann så ja nu e patriks säng jätte trevlig, fast den var ju inte så fräsch innna heller så lite saliv vad gör det..:)

ny duschad och lyssnar på musik hör nu att sebbe har krypit fram in till patrik å andre så jag får väl ta och säga lite hej
så hej då till er pusss

Kim

"When You Say Nothing At All"

It's amazing


How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
what i here when you dont say a thing




dags för sängen

trött som en skit, ovanligt trött å klockan e bara 19.14..
tidig säng nu men gud så tråkigt å sova själv, man vänjer sig fort...
natti på er

Helgen över..

åkte hem till Oslo i lördags, blev mött av mina grabbar, patrik, andre, å sebbe:) såå trevligt så! vi stack hem de beställde pizza, och sedan satt vi å drack öl! väldans trevligt, stack upp till köket där alla andra också festade till det, de flesta var där till och med du den 2 meter långa mannen!!

vi stack sen till Fridays! as nice! kändes som hemma as trångt skit mycket folk ja nästan som hemma skillnaden e från hemma att då e det vi tjejjer som är ute! GIRLS NIGHT OUT!!Saknade er nåt så otroligt! och ikväll och alla andra kvällar nu då e det BOYS NIGHT OUT och JAG haha, de var rikgit kul,

Söndag SEGA , man känner att hela huset sovet, alla hade en bra kväll. så här tyst är de aldrig ..

låg i sängen å degade heela dagen, somnade sen vaknade för nu var det pizza dags:) Aker pizza vad annars haha  (finns kvar i kylen mums..:)  kollade film och hade de bara allmänt skönt å mysigt!.

satt och kollade min mejl igår med jag som brukar vara duktigt har itne vart så duktigt.. jag skyller på att jag blev sjuk. har förhoppningsvis en intervju på ett cafe:D så de svarade itne nu men hoppas de ringer tillbaka snart..!

jobb på h&m i veckan nu de ska bli roligt får la ta och kolla om kim-robin eller någon jobbar också!!

så idag massa på tapeten, till banken förhoppningsvis på intervju , städa!, och kanske jobba man vet ju aldrig så jävla irriterande att man blev sjuk på sin inskolningsvecka.. suck suck. för nu e det ju andra nya där med!

jaja  min typiska jävla otur!!

nu in i duschen välförtjänt!! eller nä tar ju det efter städningen!!!:P

puss på er

Melina & Kim Mys!

dagen har varit lång och mycket, vart på kims kontor, druckit kaffe, snabbt till motorhaland få bilen servad, till malin å krille sen hem å äta. åka till malins mamma för att nu lämna min Älskade bil! den fick en sista jungfrufärd med mig min kära lilla Pinki!! Kommer sakna dej!!

kvällen kom och då blev det middagsmys med Melina & Kim, Taco på menyn! satt där det skulle eller ja där de inte skulle haha, jätte gott och så ett glas vin till det, suttit och tjötat som 3 hönor om allt och ingenting, helt underbart, fan vad jag saknar just de! sitta å tjöta om ja allt och ingenting,, sådat blir man lycklig av att man har underbara vänner som lyssnar på all skit och allt roligt! så glad jag har er!! för er som itne har de LETA UPP DET DÅ! och släpp det aldrig!!!

nu körde kim hem mig, precis lagt mig i söffan hemma hos mamman min, wimbledon på tv:n,

åh å en glad nyhet helt glömt bort Ellie melinas hund har fått 2 ursööta valpar! herregud de är inte större än min handflata!!
Natti på er i morgon bär det av till Oslo igen!!

Mammas magiska närvaro

sov som en gud i mammas och bosses sköna bäddsoffa, kollade på bad boys men inte ens de kunde hålla mig vaken, vaknade vid 6!! wooohoo! sovit hela natten fatta från 22 typ till 6:) LYCKA!  tihi

bosse hade köpt goda frallor till frukost åt som ett svin! eller ja jag åt en HEL HALVA!! mums vad gott äntligen lite mat i magen. de enda jobbiga e att jag just nu inte känner så mycket hungerkänsla,, men ändå fullt medveten om att jag måste äta annars så blir de nog fan inte bra,, mh detta får man se upp med,,
tog en dusch en helt ny människa flera ton skit och intorkad svett försvann så nu jävlar e man brand new!! inget bäst före datum här inte EVIGHET!!
tänk vad en liten dusch kan göra,, sitter nu och degar i mammas soffa, gör absolut inget vettigt, ska snart iväg med mamma å bosse till Gomidda, lunch dags. får se om jag lyckas klämma i min ännu en halva haha nä nu jävlar här ska de tryckas!!!:D

här e det sådan vårkänsla att jag egentligen inte vill åla tillbaka till Oslo , tack vare de jävla snön! och att det är såå otroligt kallt!! jädra skit väder,, jag hatar snön å kallt kan inte säga det nog JAG HATAR DET!!!

men nästan intill fågelkvitter nu ida så jag e väldigt nöjd, hm måste bara bestämma mig för vilken dag jag ska bege mig tillbaka till Oslo..:S jaja allt löser sig..

Fortfarande sjuk..

febern ville inte släppa, feber hallucinationer hela natten, blir rädd att de aldrig ska bli morgon.. vaknar upp med kvartars, halvtimmars mellanrum ena gången fryser jag så att de känns som om jag sitter i ett frysskåp medans andra gånger så känns det som jag är huvudmåtiden på sommaren grillfest..

allt om andra världar jag vette fan vad som är verkligt , sjukt jobbigt. pratade med min älskade mamma i morse och ja tro de eller ej jag tog min väska och gick och här  sitter jag nu i min mammas älskade soffa och känner mig redan mycket friskare,,
doktorns besked OJ ja du du har halsfluss!! No shit sherlock!

har nu inte ätit en tugga sen i måndags och fyfan e de så här ni anorektiker har de,,? en sak kan jag säga anorektiker de kommer jag aldrig till bli, för svag, för de gå runt och ha ständig magkramp HELL NO!


<3

Man saknar sin mamma när man är sjuk...


Sjuk

sa ju igår att jag skulle på nya jobbet, mh de började skit bra , halsen började krångla för mig på eftermiddagen sen frös jag , du vet sån frossa när hela kroppen gör ont , kroppen ömmar, verkligen typisk feber frossa..
bara längtade hem igår för fy fan vad dåligt jag mådde..

kom hem tog tempen 39,8 i feber jippi.. har legar och svettats och frusit hela natten plus dåmed  ont i halsen, och nu börjar magen krångla,, suck,, lite medvind tack..!

angående jobbet så vette fan.. ska ju inte  dit idag (bra början sjuk andra dagen-) men jag e sp osäker den gruppen jag var i igår var lite knas också.. frågan e om det är värt det??
för fyfan vad tråkigt de var...

nej nu får de vara nokk, just de glömt säga de har lite planer på att sticka till bergen och rensa fisk""

massa planer ahha de tar aldrig slut..

Måndag igen

morgon med johanna å jörgen, söta han gick och köpte lyxfrukost :) frallor & juice :) mums!

nu har johanna å jörgen begett sig tillbaka tll sverige , så nu kommer de vara tomt här en vecka. men sebbe sticker nog inom han:)
ligger och pluggar in fisk recept och fisknamn , norskan alltså ahha så roliga ord haha:) har nu ändrat min facebook till norska nu jävlar ska jag lära mig norska språket ska bli BÄST!! hihi

till mitt nya jobb nu idag då 15.30 på möte först ,, spännnade men jag är så sjukt nervös. men som alltid man lär sig alltid alla nya jobb och de går fort, som sagt största utmaningen nu är ju att fatta vad de säger .

bli nog kanon,

Låt idag - Flightless bird american mouth Med Iron And Wine

Norge Resan Börjar!

13 Mars

Söndagen i norge har nu varit här konstant i 1 vecka, igår kom kompis till Johanna Jörgen eller ja jörgan som jag igår med för mycket alkohol i kroppen sa.

Första festkvällen igår, fan vad nice vi hade det!.

Expressen musik & kareooki eller hur man nu stavar det. väldans trevligt, träffade den långa mannen som bor i huset jämte :)

helt knas , väldans konstigt , hm knas helt enkelt...

nu degar vi på rummet sebbe, jörgan , johanna och jag glor spelar kort och snart är det film som gäller,.

så ja nu har man en blogg för denna resan så man har lite vettigt att göra här,, i morgon börjar jobbet
sälja fisk wooohoo! heheh ja de blir nog jätte bra, en utmaning kanske ny lukt på köpet hehe gnugga jävla med tvål.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0