Kho samui !!!

sommar har jag fortfarande , och humoret e pa topp, kho samui e en jette fin island, bor just nu i en jette fin liten stuga  precis vid havet, sitter pa balkongen och njuter av en cigg, och herlig utsikt over havet, frukost nagra steg ifran ., helt perfekt,

har idag tagit oss en spa dag, de har blivit, Massage , manikyre, pedikyre, fot skrubb och honungs tee. himla mysig dag idag , best av allt de kostar fan ingenting , nestan gratis !! tenk om man kunnat tatt sig en spa dag hemma da och da bara for att man vill , (EN DAG!!!)

hyrt moppe idga sjukt billigt, 160 bath per dag och vi tog den i 2 sa de  e ca 35 svenska kronor per dygn ! helt sjukt !!>) sa har idag ocksa kort runt typ hela on kendes det som ,himlA  skon moppe att kora, de tyckte inte angelica sa jag har fatt kora hela dagen , jag klagar inte tycker de e Mycket skonare att vara den som kor . ha kontrollen !,

stackars angelica har bestellde pasta carbonara igar , den var ingen hit alls, hon tog de till lunch idag med for hon ville ha en riktig, den var as ecklig sa den at hon inte ens upp. och nu entligen ikvell bestellde hon de IGEN, den smakade absolut ingenting,, haha inte meningen att hon ska eta pasta carbonara!!

nu en snabb data tur , ta hand om lite afferer som man seger, de var snabbt gjort sa nu blir de nog upp kopa mig en ol och setta sig och spela lite kort till de herliga bruset av Havet..

Elskar er vi ses snart !!

har nu gatt 8 veckor och 5 dagar!! ... lovilove

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hur gick det med rökningen? Kram

2012-02-28 @ 14:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0